M-KAEcph

M-KAE Studio: Fejring af Tidløs Stil og Bæredygtig Mode

Midt i hjertet af København, på Dronnings Tværgade 54, 1302 København, finder du den smukke M-KAE Studio butik. Her forenes essensen af tidløs stil og bæredygtig mode sømløst, idet der præsenteres en kollektion kurateret med passion og formål.

M-KAE har udsmykket deres smukke butik, med vores Frame Georgia tøjstativer, som passer perfekt ind i deres minimalistiske design i butikken samt deres produkter. 

Se Frame Georgia i M-KAE´s minimalistiske omgivelser: 

Vision: En Fejring af Varig Stil

M-KAE Studio er udtryk for Marias livslange passion for mode. Hvert stykke er en fejring af vedvarende stil, omhyggeligt udformet til at blive skattet i årene, der kommer. Kollektionen henvender sig til den moderne kvinde og tilbyder et udvalg af elegant og alsidigt smykke, perfekt til enhver lejlighed. Med fokus på tidløst design præsenterer M-KAE Studio et udvalg af raffinerede og klassiske stykker, alle udført til de højeste kvalitetsstandarder og tilbydes til overkommelige priser.

 

 

Bæredygtighed: Et Engagement i Etiske Praksisser

Drevet af en forpligtelse til bæredygtighed prioriterer M-KAE Studio brugen af materialer af høj kvalitet og omfavner en bæredygtig tilgang i hele produktionsprocessen. Fra indkøb af fibre til endelig produktion udføres hvert skridt med omhu og hensyntagen til miljøet. Brandet tror på ethos'en "køb mindre, brug mere", og opfordrer til bevidst forbrug og en mere opmærksom tilgang til mode.