Doggy Love - Hvor Kærlighed til Hunde Møder Stilfuld Indretning

I hjertet af Allerød, centralt placeret, har Doggy Love skabt en unik oase for hundeejere og deres bedste venner. Deres hundefrisør er ikke kun et sted, hvor pelspleje bliver kunst; det er også en inspirerende plads, udsmykket med omhu ved hjælp af RackBuddys produkter. 

Kreativ Udnyttelse af Pladsen:

Doggy Love har maksimeret pladsen i deres butik ved at integrere Pin-tøjstang på en smart måde. Tøjkroge og væghængte Joey´s bliver ikke blot funktionelle elementer, men også en del af butikkens æstetik. Produkter og poser hænger stilfuldt, og walk-in 1-række reolsystemerne med 4 hylder udgør det perfekte showcase-område til de nøje udvalgte produkter, som kunderne kan forkæle deres pelsede venner med.

 

En Salons Omdrejningspunkt: Doggy Love forstår, at tid med ens hund er dyrebar. Deres salon er skabt med fokus på hunden i rolige omgivelser, hvor der er tid og opmærksomhed til hver pels og hale. Doggy Love er først og fremmest en hundefrisør, men deres engagement stopper ikke der. Udvalgt tilbehør tilbydes, og det er alt sammen præsenteret i et miljø, hvor hundens trivsel er i centrum.

Velkommen til Doggy Love: Selvom Doggy Love primært er en hundefrisør, opfordrer de besøgende til at træde ind og mærke atmosfæren. Stemningen og energien er nøje afstemt med kærlighed og omsorg, og du og din bedste ven er altid velkomne til at udforske og opleve, hvad Doggy Love har at tilbyde.

Besøg Doggy Love i Allerød og lad dig fordybe i en unik kombination af kærlighed til hunde og stilfuld butiksindretning. Efter et besøg hos Doggy Love vil du ikke kun forlade med en velplejet hund, men også med et smil og måske en lille gave til din pelsede kammerat.

 

Besøg Doggylove: 

M.D. Madsensvej 9 3450 Allerød

Eller se mere på deres hjemmeside: doggylove.dk 

 

Se flere billeder fra hundesalonen: