Modeikon og blogger Virgil Nicholas' unikke caps - Grey Slacks - kan købes i vores Showroom

Træder du ind på det blanke gulv og fortsætter ned mod hvælvingen, vil du på vores hylder finde et udvalg af caps, som du ikke finder andre steder. Vores caps er nøje udvalgt og hvad er snart mere unikt end en cap, hvor du ved, at der kun findes 100 eksemplarer? Og så er de skabt af en af Danmarks førende herremodebloggere.

Grey Slacks Caps designet af kendt modeblogger

Créations Grey Slacks by Virgil Nicholas
Et oplag på kun 100 eksemplarer, og hvor hver kasket er nummereret indeni, er en noget anderledes og cool detalje ved capsene i Créations Grey Slacks, som vi har været så heldige få ned i Showroomet. Créations Grey Slacks er en kollektion af seks caps - en til hver dag i ugen og en til weekenden. Alle i forskellige designs og materialer. Kollektionen er skabt af den altid velklædte iværksætter og modepersonlighed Virgil Nicholas.

Virgil Nicholas med casual friday cap

Hvis du ikke allerede har hørt om Virgil Nicholas eller er en af hans mange følgere på de sociale medier, så er han en af Danmarks mest indflydelsesrige bloggere inden for menswear og et yderst velkendt ansigt i den danske modebranche. Han driver bloggen Grey Slacks, et univers, der kredser om nutidens mode, trends og den livsstil, der følger. Han er en af grundlæggerne og tidligere kreativ direktør i virksomheden Les Deux, som mange kender. Han har stået for PR og Marketing hos Gant Danmark og så har Virgil startet eget styling- og konsulentbureau med navnet Courtesy de V.


Virgil Nicholas med casual friday cap

Virgil er en mand, der forstår sig på fashion og forretning, og hvis garderobe mange mænd ville ønske, de ejede. En af hans seneste bedrifter er denne unikke serie af caps, som vi har været heldige at få fingrene i. Med en Grey Slacks cap kan man se stilfuld ud til ethvert outfit. Om man går efter et afslappet look eller om man styler den til sit jakkesæt, så vil en af de seks caps sætte prikken over i’et for et gennemført og sofistikeret look.

Tanken bag kollektionen, som har fået navnet The Director’s Week Pack, er netop en hyldest til dig - den eneste person, der har ansvaret for din egen tilværelse. Pakken rummer derfor en direktørs behov og krav. En krone til hver dag i dit liv. Og så er de til at betale.

Caps designet af kendt dansk modeblogger

Seks caps til direktøren
The directors week pack
 

Deres tidsløse udtryk passer perfekt til enhver, som ønsker at sætte et cool og personligt præg på sin garderobe. Kom forbi Showroomet og find den cap, der passer til dig.

Vi ses!

//Signe, RackBuddy