Særlige gaveideer til mor

De bedste gaveideer til mor 2017 

På Mors dag takker vi vores mødre - ofte med blomster. Hvilket er en god idé til en mors dagsgave. Men hvis du i år i stedet for er på udkig efter en helt særlig gave til mors dag, så har vi et par gaveidéer i ærmet, som virkelig gøre en forskel!
Men allerførst er det vigtig at få datoen på plads, så du ikke glemmer det. Små tanker tæller også. Hvornår er mors dag i 2017? Det er den 14. maj, du kan sætte kryds i kalenderen, så glemmer du ikke at takke din mor.


En opgradering til hendes entré

Mødre elsker orden! Især i entréen, hvor der kommer gæster ind og ud eller gangen, hvor der kan være meget daglig aktivitet. Entréen er faktisk et af de vigtigste rum i et hjem og du vil med sikkerhed kunne glæde hende med denne perfekte idé til en mors dag gave - en af vores forskellige løsninger til garderoben. Det ser ikke kun godt ud, men er også rigtig praktisk. Vælg for eksempel noget med hylder, så hun får mere opbevaringsplads.

Entré fra RackBuddy

Design-selv hylde til entréen: RackBuddy custom-made

Kroge RackBuddy Claw

Kroge: RackBuddy Claw

Indgangsområde på Anni fra bildhuebschblog.com

Tøjstativ: RackBuddy Jessie

Fotocredit: bildbuebschblog.com

  

Et helt walk-in closet

Hvis man ønsker at gøre noget ekstraordinært ud af Mors dagsgaven i 2017, så er vores næste forslag til Mors dag - et walk-in closet. Især hvis du og dine mindre søskende er ude af huset, for så er der måske et eller andet sted en ledig plads, der kan omdannes til et walk-in closet.

Walk-in closet - RackBuddy

Tøjstativ: RackBuddy Wild Bill Elliot

Ophæng: RackBuddy Joey für die Decke

Bøjler: Nomess Copenhagen


Pust liv i hendes køkken


Uanset om det er ny hylde til potter, krydderier, kogebøger osv. eller et ophæng til lamper, potter og grydelapper, så kan du nemt være med til at gøre hendes køkken cool. Lad hende eventuelt selv være med til at vælge sin Mors dags gave og vis hende nogle muligheder. En mor kan aldrig få for meget opbevaringsplads i sit køkken. Her finder du lidt inspiration...

Lampeophæng - RackBuddy Joey

Lampeophæng: RackBuddy Joey

Køkken hylde af RackBuddy

Hylder:

Ophæng: RackBuddy Jolene

Ophæng: RackBuddy Jolene

Fotocredit: Masha Sedgwick

Ophæng: RackBuddy Jolene

Fotocredit: Høgh & Møller

Fotocredit: Masha Sedgwick

Har du stadig ikke fundet den perfekte Mors dags gave? Søg efter mere inspiration her.