Opgrader børneværelset med et tøjstativ i et moderne design

Vier Kinder Kleiderständer von RackBuddy im Industrial DesignSå er de tilbage: RackBuddy Kids

  

Endelig kan vi løfte sløret for vores nye RackBuddy kids kollektion. Kollektionen er inddelt i fire designs JUDY, MOLLY, KATHY, og BENNY. Stativerne udspringer af nogle af vores bestseller designs Clyde, Cassidy, Bonnie og Wild Bill Elliot som alle er med til at skabe velindrettede rum med plads til hele garderoben.  

Børn kan optage meget plads i hjemmet, når det gælder alt deres legetøj og ikke mindst tøj. Det sætter særlige krav til fleksible og pladsbesparende løsninger til opbevaring på børneværelset såvel som andre steder i hjemmet. Derfor har vi designet RackBuddy kids kollektionen som skaber en moderne boligstil i børnehøjde med fokus på et råt og tidsløst design.

Stativerne fås med sorte og sølv vand rør som tilfører designet et industrielt og minimalistisk look. En elegant løsning som passer ind i de fleste hjem uden at optage for meget plads i rummet.

Vores tøjstativer til børn er, ligesom vores andre modeller, utrolig robuste og kan holde til mere end 70kg tøj. Designet er praktisk, kan let flyttes rundt og gør også plads til opbevaring under stativerne.   

Som børnene vokser, bliver der hurtigt brug for mere plads til opbevaring og det er vigtigt, at der er nem adgang så de selv kan nå tøjet. Det gør børnene mere selvstændige, og man vil opleve, at tøjet bliver brugt mere, når alt befinder sig i børnehøjde. Derfor kan man altid udvide stativerne i højde og bredde eller tilføje ekstra elementer, så stativerne på den måde kan vokse i takt med børnene. Derfor bliver det et møbel man kan have glæde af i mange år.

Vores tøjkroge i sæt af 5 stk. passer perfekt til disse små modeller. Fås i mange farver her.

Se vores øvrige kollektioner her

Besøg vores Instagram profil @rackbuddy for mere inspiration