Bliver du også hjemme denne sommer?

Da de fleste af os bliver hjemme denne sommer, kan vi ikke gøre andet end, at håbe på fantastisk vejr og sætte pris på, at vi nu har muligheden for at lave nogle kreative og tiltrængte projekter i hjemmet.

Du kan male køkkenet, omrokere møblerne i stuen eller hvorfor ikke give din garderobe en make-over?

En organiseret garderobe gør livet en smule lettere. Med RackBuddy kan du skabe en åben løsning med et minimalistisk og skandinvisk design som kan tilpasses enhver indretning.

SÅDAN RYDDER DU OP I GARDEROBEN

Garderobeskabet er en af de opbevaringsløsninger vi bruger mest i vores hjem, men alligevel ender det ofte rodet og vi mangler det fulde overblik over hvad vi faktisk har hængende i skabet. En organiseret garderobe sparer dig tid på sigt, derfor kan du med nogle enkle justeringer skabe den orden du altid har drømt om. 

1. Vælg en åben garderobe løsning

En åben garderobe optager mindre gulvplads, hvilket får rummet til at virke større og giver dig det fulde overblik over dit tøj. Det er let at give personlighed til den åbne løsning ved at tilføje en hylde til din yndlings taske, kroge til dine smykker eller stille en flot plante på gulvet ved siden af stativet. Derved bliver dit tøjstativ også automatisk en del af indretningen og uanset hvordan du styler det vil det altid være unikt og skabt præcis til dig.    

-Før du placerer tøjet på dit garderobestativ er det vigtigt at rydde op i tøjet og vurdere hvilket tøj du ikke bruger længere. En god tommelfingerregel er, at frasortere alt som du ikke har brugt indenfor det seneste år.

-Del tøjet op I farvegrupper fra lys til mørk. Det hjælper med at skabe et overblik og ser pænt ud når det hænger på stativet.  

-Hæng tøjet med en smule mellemrum. Hvis tøjet hænger for tæt kan det hurtigt se rodet og uoverskueligt ud.

-Fold tøjet omhyggeligt. Det er vigtigt at bruge noget tid på at lære at folde dit tøj korrekt. Det giver et bedre overblik og er med til at forlænge levetiden for din garderobe. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Marie Kondo metoden kan du læse mere her

Open wardrobe solution by RackBuddy with hanging clothes and shelves. All sorted in groups of colours.

 2. Installer hyldesystemer

Der er mange fordele ved at benytte hyldesystemer til at organisere din garderobe. Hylder er pladsbesparende og er perfekte til at udstille din samling af tasker, sko, bukser, hatte, planter eller andre accessories du gerne vil vise frem.

 

Shelves in dark pine being hold by a cloths rack made of black water pipes. Some simple and clean accessories and clothes are stored on it.

 3. Brug kvalitets bøjler

Din garderobe fortjener nogle holdbare og solide bøjler til at give støtte og være med til at forlænge levetiden på dit tøj. Med kvalitets bøjler skal du heller ikke være nervøs for at tøjet falder ned og ligger krøllet sammen på gulvet. Du kan med fordel vælge farverige bøjler som matcher dit tøj eller din øvrige indretning. Det giver et unikt touch og tilfører lidt ekstra liv til rummet. Se mere her

 

Hanging cloths from a wall mounted rack out of water pipes in black. A shelf on top in dark pine.

 4. Organiser dit klædeskab med farverige opbevaringskasser

Ved at tilføje flotte opbevaringskasser til din garderobe, får du en funktionel og moderne løsning med et farverigt twist. Kasserne er ideelle til opbevaring af sokker, undertøj og accessories. En god og simpel måde at skabe et overblik over de mindre ting du gerne vi have organiseret i din garderobe. Vælg mellem forskellige farver og størrelser, og kombiner på kryds og tværs for et mere personligt touch.

 

Se alle vores kollektioner her. For spørgsmål eller ønsker vedrørende vores custom løsninger bedes du kontakte os på info@rackbuddy.dk.