RackBuddy Silver Collection - Giv dit badeværelse et makeover

Indretnings inspiration med den nye RackBuddy Silver Collection
- til dit drømmebadeværelse!

Takket være vores nye RackBuddy Silver Collection som er tøjstativer fremstillet af sølvfarvede vandrør, har vi endelig galvaniserede rør i vores sortiment. Galvaniseringsprocessen tilføjer ikke kun sølvbelægningen til rørene, men gør også at de kan bruges i vådrum. Denne process gør at rørene ikke ruster, når de kommer i kontakt med vand, og du kan nemt bruge dem på dit badeværelse.
 
Hvis du skal give dit badeværelse en simpel makeover er vores Silver Collection mere end perfekt. Den kolde tone i rørene gør dit badeværelse rent og stilfuldt. Har du stadig plads på væggen og vil gerne bruge det til badekåber, håndklæder eller opbevaring? Her hos RackBuddy kan vi sammensætte enhver løsning, der fuldt ud opfylder dine ønsker. Har du set på vores nyeste RackBuddy Silver Collection? Hvad med disse racks lavet af sølv vandrør til dit badeværelse? De er perfekte til håndklæder eller kurve, som du nemt kan vedhæfte med vores kroge.
  
Du kan finde stativerne her: RackBuddy Joey Silver,  RackBuddy Capone Silver & RackBuddy Holly Silver  
 
Vi forestiller os vores Silver Collection i et af disse fantastiske badeværelser! Hvad synes du? Tøv ikke med at skrive til os når som helst, på info@rackbuddy.dk for at fortælle os om hvilken løsning du leder efter til dit badeværelse! 

Tilføj sølv højdepunkter til et badeværelse med let træ for at skabe et industrielt og stilfuldt udseende!

Hvad med en smuk RackBuddy Holly Silver til din badekåbe?

Forresten: Du kan også farve din væg for at få dette seje udseende med vores KABEcopenhagen!

Få en RackBuddy Capone Silver & tilsæt kroge til kurve og håndklæder!

Hvad med nogle planter for at gøre dit badeværelse endnu mere hyggeligt?

 
Pictures: Pinterest