KABE Stone - DIY for kvinder!

KABE Stone er også et DIY projekt for kvinder

Du behøver hverken være gulvlægger eller gør-det-selv typen for at arbejde med det nye produkt fra KABE. KABE Stone er produkt til gulv og vådrum, som er nemt at arbejde med og kan håndteres, selvom du aldrig før har begivet dig ud i den slags DIY projekter. 

Vi taler ofte med kvindelige kunder, som er småbekymret for om de kan klare opgaven selv. Men det kan de! For at vise at denne type indretningsprojekter også kan håndteres af kvinder uden nogen form for håndværkererfaring eller uddannelse, satte vi de to kvindelige ansatte, Annika og Signe, på opgaven. Det blev deres debut i gulvlægning og de stod selv for hele processen. 

Det blev gulvet på RackBuddys kontor i København, der blev valgt som rummet, hvor KABE Stone skulle afprøves. Rummet trængte til at blive lysnet lidt op, og de valgte derfor farven Rose Cloud i mat til projektet. 

Det gode ved at arbejde med KABE spartel er også, at du næsten ikke kan gøre noget forkert. Udover den udførlige brugsguide er formålet med produktet netop, at du kan styre strukturen, som du vil.

Bestil din kabe på farvetspartel.dk - Se alle farverne på HER

KABE Stone rose cloud matte