Bordben - Cross Design

Bordben i industrielt design

Så er de her – vi har designet 2 nye bordstel. A – bordbene og vores firkantede bordstel fås nu som Cross Design. De passer begge perfekt til din DIY bordplade eller en af vores egne plankebord / linoleumsbordplader. Udtrykket er stilfuldt med enkelte rå detaljer, og passer til alle slags bordplader. Der er huller i toppen af bordbene, således at de nemt kan monteres på både træ, beton, jern eller noget helt fjerde.

Mangler du det perfekte bordstel til din bordplade, og søger et råt og industrielt udtryk. Så er bordbene i A-formet Cross Design eller firkantet Cross Design et godt match.

   

Du kan vælge i mellem rå jern og pulverlakeret mat sort. De kan bære alt fra helt almindelige lige planker til meget tunge bordplader, og så passer de til alle salgs overflader.  


 

Det kan hurtigt blive en dyr affærer at købe nyt spisebord. Men sådan behøves det ikke at være. Trenden for DIY er virkelig over os. Vi ønsker at gøre vores bolig personlig og skille os ud af mængden som aldrig før. En god og billig løsning er at investere i godt bordstel – og derved kunne skifte sine bordplade ud når man lyster. 

Hos Rackbuddy elsker vi at hjælpe vores kunder med at få realiseret deres interiør drømme, for en overkommelig pris. Med disse nye bordstel i høj kvalitet og lækkert design, kan du nemt give dit hjem en flot makeover for få penge. Vi har forskellige bordstel og ben du kan vælge imellem.

 

Og var der ikke lige det du søgte, så ring eller skriv til os. Vi hjælper dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Så gør det heller ikke noget at alle vores produkter er lavet af dygtige fagfolk, med mange års erfaringer med stor kærlighed og passion for godt håndværk.  

Info:

Bordben i A og Firkantet form – Cross Design:

Mål H68cm x B70cm x D8cm

Pris fra: 3200 kr.

 

Bordben i A og Firkantet form: 

Ben til spisebord mål H 68cm x B 70cm x D 8cm

Pris fra: 2500 kr. 

 

Bordben i Rackbuddy Rør Design:

Mål på Ben til bord på 160cm : Længde 132cm | Højde 70cm | bredde 70cm.

Mål på Ben til bord på 200cm : Længde 172cm | Højde 70cm | bredde 70cm.

Mål på Ben til bord på 240cm : Længde 212cm | Højde 70cm | bredde 70cm.

Pris fra: 1399 kr.