New in // Bøjler & S-Kroge

Nyt på webshoppen

De fine bøjler og kroge fra det danske designfirma Nomess Copenhagen, kan nu købes via vores webshop. Det er vi utroligt glade for. Både bøjlerne og S-krogene er et godt match til vores egne produkter.

Bøjlerne er lavet i aluminium og designet helt simpelt og elegant. De er lette at håndtere og flytte rundt på. Du kan mixe og matche imellem de mange flotte farver.

Med bøjlerne kan du på en cool og lækker måde, skabe din helt egen unikke garderobe. Du får et helt personligt præg over dit hjem. I tilfælde af hvor dit tøjstastiv indgår som et slags møbel i din bolig/værelse, kan det være optimalt at have ens bøjler. Det giver et mere roligt indtryk, samtidig med at det skaber en vis form for orden i din gaderobe.  Bøjlerne bliver en del af din indretning og behøves ikke gemmes væk – de komplimentere dit tøj og ikke mindst tøjstativet.

 Info:

Pris: 139 kr,-

Der 5 stk. i hver pakke og bøjlen har en bredde på 42 cm.

Farver: Sort - Kobber – Sølv – Pink – Lyseblå

Køb dem her

 

S – Krogen kan bruges til mange forskellige ting i hjemmet. Kombinere den med f.eks. Rackbuddy Joey til loft eller væg. Her passer krogene f.eks. til dine gryder og pander, viskestykket og grydelapperne i køkkenet - på børneværelset til skoletasken – i entreen til alle dine jakker og tasker. Mulighederne er mange.

S-krogen kan også bruges som en jeans krog til alle dine mange bukser. Derved fylder de ikke i skabet og optager plads, men hænger pænt og enkelt. Du får derved også et større overblik over hvad du har i din garderobe, da bukser og jeans let kan blive væk i en bunke. Ved at hænge dem i S-krogen på ét af vores tøjstativer – får du et overskueligt indtryk af hvad du har i din garderobe. Og så skader det jo ikke at se ser super cool samtidig.

   

 Info:

Pris: 99 kr,-

Der 5 stk. i hver pakke og S-krogen har en højde på 10,5 cm

Farver: Sort - Kobber – Sølv – Pink – Lyseblå

Køb dem her