Tøjstativ i vandrør - DDIY

Tøjstativ i vandrør - DDIY ( Don't do it yourself )

Der er mange "gør de selv" vejledninger rundt omkring på nettet til at lave dit eget tøjstativ i rør. Det kan hurtigt blive en vanskelig affære, da materialerne ofte er dyre og ikke altid er at finde i de rigtige størrelser og længder.

Hvad mange finder ud af, når de går i gang med et større garderobe projekt er, at mange ideer på papiret ikke er fysisk muligt at realisere i virkeligheden. Hvis man ikke er vant til at arbejde i rør, ved man ofte ikke, i hvilken rækkefølge rørene skal samles, og hvornår man skal bruge specielle fittings i samlingerne.

Hos RackBuddy har vi en unik forretningsmodel, som sparer dig for tiden og besværet. Vi har en stor rørleverandør i ryggen og køber materialer til de laveste markedspriser. Det kan derfor ikke betale sig at gøre det selv, når vi kan tilbyde produkter og design til yderst attraktive priser.

Alle stativer fra RackBuddy er håndlavet Dansk design. Vi kan levere rør på længder op til 6 meter og alle former for specialløsninger, da vi selv laver gevind og skærer rørene i speciale mål.

Send os blot en tegning af din drømme garderobe og vi levere materialerne i de mål du ønsker - Se hvordan du gør