The New Moon Club

Løsning med galvaniserede jernrør hos The New Moon Club

Vi har hjulpet The New Moon Club i Leipzig i Tyskland med en løsning til deres nyåbnede studie. De ønskede en løsning, som passede til deres rolige, lyse og kreative univers, så studiet afspejler deres stil og inspirerende miljø.

New Moon Club entre

The New Moon Club X RackBuddy

Om studiet

The New Moon Club samler unge kvinder og deres individuelle passions projekter, herunder naturlig kosmetik, aroma terapi, spiritualitet, opskrifter, mindfulness, stil og indretning. Kvinderne skriver om hver deres passion, hvilket er drivkraften bag studiet. Meningen med studiet er, at agere et inspirerende miljø, som danner rammerne om kvindernes passion,  projekter og arbejde. Deres mål er, at inspirere, motivere og at få deres følgere til, at blive inspireret af de mange temaer og projekter de skriver om i deres univers.

Med et lyst studie med rå, industrielle detaljer var det vigtigt at tilføje en varm og indbydende atmosfære I studiet, som afspejler The New Moon Clubs identitet og vision.

RackBuddy X The New Moon Club

RackBuddy X The New Moon Club

Om løsningen

Vi lavede en løsning med udgangspunkt i vores nyeste kollektion, The Walk-In collection. Løsningen er lavet med vores galvaniserede jernrør tilføjet lyse fyrtræs hylder, som giver en god kontrast til studiets øvrige interiør og den stemning man møder når man besøger stedet. De lyse træhylder er perfekte til, at vise favorit items frem i studiet, og de mange planter har både fået plads på hylderne og omkring reolerne. Alt i alt skabes der en varm og indbydende stemning i studiet og passer perfekt til The New Moon Clubs univers.

 

 

RackBuddy X The New Moon Club
RackBuddy X The New Moon Club
Vores Wild Bill Elliot stativ har også fundet vej til studiet, og her er vores fine kroge anvendt kreativt til blomster dekorationer. 

  

Ønsker du råd og vejledning til at få realiseret dine garderobedrømme?
Kontakt os på info@rackbuddy.dk, så står vi klar til sammen at finde den løsning der passer til dit projekt.