RackBuddy X GlassMate

RackBuddy X GlassMate

Har du mødt vores lillebror GlassMate? Hvis ikke, må det være på tide med en introduktion! 

GlassMate laver indretningsløsninger med industrielle glasvægge - løsninger der perfekt komplimenterer den Skandinaviske, industrielle stil som kendetegner RackBuddys designs. Perfekt til den nordiske minimalisme som præger store dele af den moderne indretning.

RackBuddy X GlassMate

Med en løsning til hjemmet - om det er en skillevæg eller glasdør - opnåes der en et helt unikt udtryk i boligen. Løsningerne hjælper med opdeling uden at rummene mister dybde eller mister dele af lysindfald. Stilen skaber associationer til en stilet loftslejlighed i New York eller et råt kontormiljø i en fabriksbygning. 

RackBuddy X GlassMate

RackBuddy X GlassMate

I boligen anvendes glasvægge- og døre oftest som opdeling af eksempelvis soveværelse og walk-in closet for, at få mere lys ind i et mørkere rum. Den faste løsning er den oplagte skillevæg, idet du både kan dele rummet op og bevare det naturlige lys i hjemmet. I baggrunden kan du se en skræddersyet RackBuddy løsning. De robuste rør understøtter det rå udtryk og viser hvor godt de to universer kan kombineres.

RackBuddy X GlassMate

Hylderne i mørk fyr er det perfekte match til den rå, industrielle indretning.

RackBuddy X GlassMate

RackBuddy X GlassMate

Hos GlassMate bliver glasvæggene skræddersyet til de enkelte projekter og laves derfor på mål efter ønske. De er håndlavet i massiv jern og de kan pulverlakeres for et mere rent look eller ved benyttelse i et vådrum. Det er kun fantasien der sætter grænser for anvendelsesmulighederne!

Både RackBuddy og Glassmate laver løsninger til private hjem og til erhvervsformål - Begge står klar til at rådgive dig til dit næste projekt - Måske det er netop i år, at din boligdrøm skal realiseres hvis ferien er aflyst?

Lær os begge bedre at kende i videoen for projektet her: