Hangin' With Anuthida Ploypetch

En tur til Berlin

Berlin byder ikke blot kun på smukke attraktioner, kultur og spændende verdens historie. Berlin er stedet hvor man kan få lov til at udtrykke sig selv og være lige den man har lyst til at være – i hvert fald hvis vi spørger den kreative og inspirerende influencer Anuthida.

Den smukke tidligere topmodel deltager, har skabt en unik karakter og identitet på de sociale medier, hvor hun er med til at inspirere tusinder af følgere med hendes kreative content. Fotografering, de små detaljer, livsstil og emner der rører sig i hverdagen – er blot nogle af de ting der fanger Anuthidas interesse og skaber værdi.

Vi er altid på jagt efter vores identitet. Det er en grundlæggende udvikling, der hele tiden afspejler hvem du er. Stilen du bærer fortæller mere om dig, end du tror. Din gaderobe er nemlig med til at afspejle din stil og identiteten bagved.

Hjemme hos Anuthida har det være muligt at skabe en velovervejet garderobeløsning, hvor originalitet og det kreative danner ramme om ny inspiration og følelsen af at føle sig hjemme.

Anuthida Wardrobe solution

Vi har i samarbejde med Anuthida, leveret en garderobeløsning, hvor det har været muligt at udtrykke personlige stil og sjæl med få enkelte deltaljer i hjemmet.

Anuthida wardrobe solution

Skræddersyet løsning

RackBuddy var med til at lave en Make-over af Anuthidas garderobe. Anthida bor i en 3-værelses lejlighed – hvor et af rummene skulle forvandlinges til et unikt walk-in. Her var nøgleord som skræddersyet, ukompliceret og fleksibilitet i fokus. Vi fandt en løsning hvor forskellige stativer blev krydset og sammensat, for at skabe den mest unikke løsning efter Anuthidas behov.

Den valgte løsning tager udgangspunkt i vores Original kollektion stativer.

RackBuddy // RackBuddy Billy – Clothes rack with shelf and hook

RackBuddy // RackBuddy Capone – Free-standing clothes rack with two levels

RackBuddy // RackBuddy Ringo – Clothes rack with wheels

 

Vi møde hele tiden nye inspirerende personer der også bruger vores produkter. Se nogle af dem i vores RackBuddy TV.

See more RackBuddy Hangin' With videos here...