Hangin' with Jeanette Ottesen

Vi havde fornøjelsen af, at tilbringe en dag med elite svømmer og OL finalist Jeanette Ottesen. Hun startede svømmekarrieren som tolvårig og har siden arbejdet hårdt og målrettet for at nå sine mål. Med en titel som verdensmester og flere OL konkurrencer bag sig, kan hun kalde sig for den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensklasseatleter.

 

Jeanette gav os et unikt indblik i hendes hverdag og et lille kig på hvordan hun formår at holde sit hjem organiseret og overskueligt.

 

Walk-in løsningen for et større overblik

Med hendes travle hverdag, var det derfor vigtigt at skabe et rum hvor hun kunne finde ro og let danne sig et overblik over hele hendes garderobe. Jeanette foretrækker, at hendes hjem er stilrent og hvor hver ting har sin specifikke plads. Derfor gav det mening at lave en åben walk-in løsning som giver et overordnet overblik og hvor man ikke skal lede længe efter det man skal bruge.

 

Vi kombinerede to rækker bøjlestænger i to niveauer og hylder på toppen og i siderne for, at skabe så eget plads som muligt. Her har hun både plads til jakker, sportstøj, tasker og sko og kan let og hurtigt finde hvad hun leder efter.

 

Vores Hangin’ with videoer giver os et unikt indblik i vores kunders mange kreative måder at integrere vores produkter i deres hverdag. Hver person har deres egen historie at fortælle, og alle tilføjer deres eget personlige touch til vores produkter. Se vores andre Hangin’ with videoer her  

 

 #MYRACKBUDDY

Vi vil gerne se, hvordan du styler din RackBuddy! Vis os på Instagram og tag dit billede med #MYRACKBUDDY, da vi altid er glade for at blive inspireret af vores kunder. Du vil også have mulighed for at vinde pengene for din RackBuddy tilbage, da vi hver måned vælger en vinder blandt alle deltagere.