Hangin' With Anthon Louis

Den største inspiration for os har altid været vores kunder. Vi nyder virkelig at se, hvordan i bruger jeres RackBuddies. En god dialog mellem os og jer er en kerneværdi af vores forretning.

En ting, der virkelig har været interessant for os, er at se og lære at kende alle slags mennesker, der bruger vores produkter derhjemme. Vi har kunder fra alle aldersgrupper og erhverv, der alle har forskellige historier at fortælle. Alle bruger deres RackBuddies på en forskellige måder.

Vi har derfor besluttet at introducere nogle af vores kunders historier til dig og skabe en række kortfilm, som giver dig et indblik i forskellige interessante personligheder, der bruger vores produkter i deres dagligdag.

Så lad os introducere ANTHON LOUIS.

Ahthon Louis x RackBuddy

Anthon er en dansk iværksætter og kendt i Københavns nattelivsbranche, da han er en af ejerne af den eksklusive natklub ARCH. Før han har startet dette venture har han været involveret i flere andre nattelivsprojekter i og omkring den danske hovedstad.

Endvidere har Anton altid haft en stor lidenskab for tøj og for nylig startede sit eget T-Shirt-mærke BARE EN T-SHIRT, hvor han skabte sort og hvid T-shirts med den perfekte pasform.

Vi startede dagen med ham hjemme hos ham i det høje Nørrebro-kvarter, hvor han bor sammen med sin kone.

RackBuddy John hylder i sort fyr

Stue - RackBuddy John 

Væggene og gulvene i lejligheden i en gammel københavnsk bygning er bevaret i hvid, hvilket giver den en lys, klassisk skandinavisk stemning. I sin stue valgte Anton møbler i neutrale nuancer som grå og sort, men indstiller farverige kontraster med to overdimensionerede fotografier på væggen.

Vores John hylder i mørkt fyrretræ matcher hans møbler perfekt og er et godt sted for Antons vinylsamling. Bøger og deco genstande tilføjer et personligt præg til spisepladsen.

 

Soveværelse - RackBuddy DIY garderobeløsning 

Den skræddersyede RackBuddy garderobe tager centret i Anthons soveværelse. Stativet har rigeligt med plads til at passe til alle Anthons trøjer og t-shirts, samt hylder til mindre tøj og sko.

DIY garderobeløsning fra RackBuddy
Garderobe fra RackBuddy i sort vandrør
Tjek videon ovenfor og lær Anthon at kende...
 
#MYRACKBUDDY
Vi vil gerne se, hvordan du styler din RackBuddy! Vis os på Instagram og tag dit billede med #MYRACKBUDDY, da vi altid er glade for at blive inspireret af vores kunder. Du vil også have mulighed for at vinde pengene for din RackBuddy tilbage, da vi hver måned vælger en vinder blandt alle deltagere.