Virgil Nicholas - Custom made walk in closet

Vi har i længere tid, arbejdet på et rigtig spændende samarbejde, som vi af gode grunde ikke har kunne løfte sløret for før nu. Det hele startede med et interessant opkald som endte ud i en komplet garderobe makeover og en fantastisk surprise.

I kender ham måske allerede, den super cool modeblogger og fashionstylist Virgil Nicholas. Manden der står bag bloggen Greyslacks.com samt grundlægger af mode- og livsstilsbloggen Superbial. Derudover er han ejer af styling- og konsulentvirksomheden Courtesy de V. Han har en fortid som grundlægger og tidligere kreativ direktør i tøjmærket Les Deux. En spændende og meget dygtig herre med mange talenter.

Virgil gav os et kald tidligere på året, da han gerne ville gøre noget ekstra for sin kæreste. Hun havde et brændende ønske om, at opgradere deres gamle garderobeløsning til et personligt walk in closet. Vi synes opgaven lød rigtig spændende opgave, og vi gik straks i gang med at brainstorme og designe en løsning ud fra Virgils ønsker og behov. Virgil havde planlagt at overdragelsen skulle være en surprise, og selve overraskelsen skulle ske på Virgils fødselsdag, hvor der var planlagt middag for de nærmeste venner og familie.

Med et stærkt team bag os blev et lille pulterrum, på blot fire timer, forvandlet til en personlig garderobe – med plads til alt hvad et walk in skal rumme. Rummet blev indrettet med hylder til sko og smykker, tøjstænger i flere niveauer til både skjorter og kjoler. Som en ekstra finesse implementerede vi en af vores nyeste produkter – i forskellige lampeløsninger, som et skarpt finish, således rummet også havde den rigtige belysning. Vi er selv meget tilfredse med resultatet og vores designer sørgede for at det var ’kærlighed ved første blik, fra både Virgil og hans kæreste’.

’Jeg havde længe gået med ideen om at indrette et personlig walk-in til min kæreste, som både skulle være cool og personlig. Da jeg en dag faldt over Rackbuddy og læste at de specialiserede sig i at designe unikke og personlige løsninger, tænkte jeg - hell yes, jeg gør det! Jeg havde selvfølgelig set designudkastet inden Rackbuddy gik i gang hos os, men havde aldrig forestillet mig noget lignende, så for mig var det nærmeste også en surprise’ fortæller en grinende Virgil.

’Det første vi ser, da vi kommer hjem til lejligheden på døren til det gamle pulterrum, er en stor sløjfe. Min kæreste vidste på ingen måde hvad hun skulle sige – nok en lille pigedrøm at blive overrasket på bedste Askepot maner. Da døren så bliver åbnet ind til garderoben – wow, det er jo for vildt hvad der kan ske på fire timer. Ikke nok med jeg selv er helt vild med det rå look og den personlige løsning, så tror jeg det er den bedste gave min kæreste nogensinde har fået inkl. jeg selv’, afslutter Virgil.

Se selv med i videoen hvordan modtagelsen af den nye garderobe foregik & læs Virgils eget blog indlæg om oplevelse. 

Vi er glade for endnu engang, at kunne være med til at skabe en personlig garderobe og glæde vores kunder. Har du et ønske om et unik walk-in closet eller anden garderobeløsning, så send os gerne en mail. Så sørger vi for et personligt udkast ud fra dine ønsker og behov. Det koster ikke noget at få besøg af vores dygtige og erfarne designer/indretnings stylist.

Udover walk-in og garderober til private, kan vi også hjælpe dig med designe løsninger til alt fra butikker til cafeer/restauranter. Vi har en professionel designer og håndværkere ansat – så ingen opgaver er for store til os, kun fantasien sætter grænser.

Alt hvad vi laver er custom made og tilpasset unikt til kunden. Hylderne er håndlavet hos vores proffesionel møbelsnedker og rør er skåret på præcise mål. En walk in løsning svarende til den vi lavede hos virgil, ligger på en pris mellem 20.000-25.000 inkl. alle materialer, design & montering.

 

 

Her er FØR billederne inden forvandlingen: