Hangin' With Høeg+Møller

For os er den største inspiration vores kunder og partnere. Det er tit gennem dem, at vi opdager nye, kreative måder at bruge vores tøjstativer på - alle tilfører de nemlig noget helt særligt og personligt til vores modeller.

Vi har kunder i alle aldre og med mange forskellige baggrunde, som alle har deres helt egen historie at fortælle. Vi har derfor besluttet at præsentere nogle af vores kunder og deres historier i en række små videoer, som inspirerer og giver dig et indblik i de mange forskellige personligheder, som bruger vores produkter i deres dagligdag. 

Så lad os præsentere Høeg+Møller

Malene & Camilla fra Høeg+Møller

En af vores partnere gennem årene er det danske visuelle content bureau  Høeg+Møller. Sammen med Camilla og Malene har vi lavet flere photoshoots af vores produkter, og vi har altid været vilde med deres sikre sans for stil og styling. De har begge et godt øje for detaljer og er konstant opdaterede på de nyeste trends inden for interiør og design.

Har du for eksempel set billedserien af vores Original Collection, som faktisk er skudt i lejligheden lige ovenover vores kontor på Frederiksberg?

RackBuddy Wild Bill Elliot, RackBuddy Marlow & RackBuddy Bonnie

RackBuddy Wild Bill Elliot
RackBuddy Marlow
RackBuddy Bonnie

RackBuddy Bob Steele

RackBuddy Bob Steele  

Men det er ikke det eneste photoshoot, vi har stået for sammen med Camilla og Malene. De har nemlig også stylet og fotograferet stemningsbilleder af vores Nordic og Frame Collections.

RackBuddy Nordic Collection

 RackBuddy Loke

En af de ting, Malene og Camilla virkelig værdsætter ved RackBuddy, er, at der er et produkt, som passer til alle og til ethvert behov. Derudover kan det industrielle design styles på uendeligt mange forskellige måder. Uanset om udtrykket i dit hjem er klassisk, skandinavisk, industrielt eller minimalistisk, så kan du finde dit perfekte match hos RackBuddy!

RackBuddy Mary - clothes rack with white iron frame and marble-look bottom  RackBuddy Mary

Hvis du har fået lyst til at se flere videoer fra vores #RackBuddyHanginWith serie, så kan du finde dem lige her.