Måske vidste du det ikke, men rigtig mange af vores løsninger kan også benyttes udenfor og i din udendørs indretning. Har du en dejlig stor have eller måske et sommerhus med en stor grund, kan det give rigtig meget at indrette det udendørs areal, så det fremstår indbydende og hyggeligt, og så du og familien kan nyde mange sommeraftener i det fri. 

Gode tips til udendørs indretning

Når du skal stå for din udendørs indretning, er der flere gode tips til, hvordan du får det bedste ud af dine RackBuddy løsninger. Vi kommer her med nogle ideer og lidt inspiration til din udendørs indretning.

Brug tøjstativer til ophæng af potteplanter

Er du så heldig at have en terrasse, kan du med fordel hænge dine potteplanter op, så de ikke optager for meget gulvplads. Brug f.eks. et tøjstativ til at hænge dine potteplanter op – på den måde kommer de mere i øjenhøjde og kan samtidig bruges til at skærme noget af terrassen af. 

Indret grillområdet, så du nemt kan komme til dit udstyr

Har du en udendørs grill, kan du med fordel benytte en af vores væg- eller lofthængte løsninger til at hænge grilludstyr og redskaber på. På den måde har du dem lige ved hånden, når du står og skal bruge dem på de lune sommeraftener.

Undgå et stort skur – udnyt pladsen i din udendørs indretning

Hvis du har en mindre have, eller hvis du bare gerne vil udnytte pladsen i din have bedst muligt, kan du med fordel benytte vores pins til at organisere dine haveredskaber med. I stedet for et stort skur, der optager en masse plads – enten på terrassen eller på græsplænen – kan du i stedet have de mest nødvendige redskaber lige ved hånden, op ad muren. Tag et kig på billederne her på siden for mere inspiration.

Terrasseindretning med RackBuddy

Vi har ladet os inspirere af, hvad der kendetegner ægte, dansk sommer med alt hvad dertil hører.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. RackBuddy er til alle hjemmets rum; køkkenet, stuen, børneværelset og dit walk-in – og så kan vores løsninger endda også følge med dig ud, når du skal slappe af på terrassen i sommervarmen.

Vi har hevet en masse af vores løsninger med udenfor, og stylet dem i ægte sommerstil, så du kan se vores bud på en hyggelig terrasseindretning.  Så skal du blot selv tænke dig til de danske jordbær, sommervarmen og lange, lyse sommeraftener. 

Herunder kan du se vores mange bud på en hyggelig og indbydende udendørs indretning, hvor de rå vandrør giver terrasseindretningen kant.