Indretning og butiksinventar

Hos Rackbuddy løser vi en bred vifte af indretningsopgaver. Vi kan hjælpe dig, der allerede har en butik, et showroom eller en shop-in-shop og dig, som ønsker en totalrenovering. Vi har flere års erfaring indenfor butiksindretning- og inventar, et stort netværk og dygtige håndværkere, som gør, at vi kan designe og levere alt fra mindre specialløsninger til store komplette butiksløsninger.

Herunder har vi samlet et udsnit af de opgaver, som vi har løst.

Da vi startede Rackbuddy, gik vi målrettet efter at samle et team af dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for design og håndværk. Det lykkedes os til fulde, hvorfor vi er i stand til at løse enhver opgave inden for indretning og design. Vi kombinerer vores rå jernrør med træ i alle træsorter, og laver skræddersyede løsninger, hvor du har mulighed for at være med ind over alle detaljer.

Vi starter vores opgaver med et møde med dig som kunde, hvor vi taler om hvilke tanker og forventninger du har til projektet. Vi måler op og kommer med løsningsforslag, og når vi er kommet frem til en eller flere løsningsmuligheder, sender vi dig et tilbud. Vi ønsker at løse vores projekter i tæt samarbejde med vores kunder, og har du helt specifikke ønsker, laver vi vores løsninger helt efter dine behov.

Mangler du inspiration til, hvordan du skal indrette din tøjbutik, kaffebar eller det private hjem, kommer vi hellere end gerne på besøg. Vores indretningsdesigner kan klare alle former for indretningsopgaver - store som små. Vi hjælper gerne med at finde møbler, billeder, kunst og andet interiør for at butikken eller boligen lever op til de ønskede krav.

Indretning
Erhverv
Butiksinventar
inventar til butik
hjælp til indretning
butiksinventar disk
reoler
hylder
hyldesystemer
interiør
tøjstativer
specialløsninger
skovæg
jeansvæg
tøjophæng fra loft
industriel indretning