Glasvægge og glasdøre

Glasvægge og glasdøre i industriel New Yorker stil

Hos RackBuddy laver vi i samarbejde med OneFunkyFurniture indretningsløsninger med industrielle skillevægge af glas i bedste New York loft-style.

Med en skillevæg eller glasdør opnår man en unik løsning, hvis man ønsker at dele et rum op uden at miste dybde og lys eller blot vil sætte et industrielt præg på indretningen. Med vores unikke glasvægge skaber du et flot industrielt udtryk, der giver associationer til en stilet loftslejlighed i New York eller et råt kontormiljø i en fabriksbygning.

Hos os bliver glasvæggene custom-designet til det enkelte projekt og laves på mål efter ønske. De bliver håndlavet i massiv jern og kan eventuelt pulverlakeres for et mere stilrent udtryk eller ved benyttelse i vådrum. Vi laver glasvæggene som skillevægge/rumdelere, døre, brusevægge og vinduesvægge. Vores løsninger er til private hjem og erhverv, hvor både store skillevægge, skydedøre, mindre glasvinduer og -døre kan være med til at give en helt særlig funktion i et rum.

I hjemmet anvendes glasvægge og døre ofte til opdeling af fx et soveværelse/kontor/walk-in closet, som rumdeler i en større stue eller som en løsning til at få mere lys ind i et mørkere rum. Glasvægge i New Yorker stil er også den perfekte løsning til et åbent kontormiljø, hvor der er brug for rumfordeling og mødelokaler uden at det bliver separate isolerede rum.    


Hvordan bestiller jeg en glasvæg?
Du kan kontakte os på mail info@rackbuddy.dk eller telefon 33 220 240 og så tager vi en snak om den løsning, du ønsker. Ud fra dine ønsker laver vi et uforpligtende tilbud med en skitse over den glasvæg eller glasdør, som vi er kommet frem til vil passe.

Når du har bekræftet tilbuddet, kommer vi ud og måler op, så vi sikrer os, at alt bliver lavet i den rigtige størrelse.

Derefter leveres og monteres glasvæggen. 


Hvad koster en glasvæg?
 

Vi har lavet en lille prisberegner, så du kan få en idé om prisniveauet for den størrelse glasvæg, du ønsker. Prisen regnes ud i fag og ønsker du en glasvæg med dør, trækker du blot det antal fag fra prisen, som døren fylder og tilføjer prisen for en dør.

Prisskemaet er blot en overslagsberegner og ikke et konkret tilbud.

 

Pris på glasvaeg til kontor og privatSkriv eller ring for et uforpligtende tilbud på en glasvæg med montage.
Kontakt os på info@rackbuddy.dk eller 33 220 240.

  

Vi har samlet en række inspirationsbilleder til dig på Pinterest

inspirationsbilleder fra pinterest