Hvis du har en butik er den rigtige indretning vigtig, da det skaber en bestemt atmosfære og understøtter det udtryk, du gerne vil vise til kunderne. Her på siden kan du få inspiration til, hvordan du kan bruge vores løsninger som inventar til din butik eller dit erhverv og se, hvordan vi har hjulpet vores andre kunder gennem tiden – måske det giver dig nogle gode ideer til, hvilke former for inventar til din butik eller dit erhverv, du skal benytte.

Skal du bruge tøjstativer til din butik? Få inspiration her

Uanset hvilken type erhverv, du har, kan vi hos RackBuddy hjælpe med inventar til din butik, som både er praktisk og skaber kant og stil til rummet. Vi har masser af erfaring med indretningsløsninger til butikker, restauranter, barer, showrooms og kontormiljøer i hele landet, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Læs med her, hvor du får inspiration til forskellige løsninger til inventar til din butik eller dit erhverv.

Inventar til tøjbutik og andre erhverv

Er du den glade ejer af en tøjbutik, eller skal du netop til at åbne en tøjbutik for første gang? Vi leverer gerne inventar til din butik i form af flotte indretningsløsninger med masser af opbevaring til tøj, så du kan præsentere dine varer og produkter på bedst mulige vis. Der er masser af  inspiration at hente her, fordi du hos RackBuddy finder opbevaringsløsninger, der giver plads, og som derfor ikke fylder for meget i rummet. 

Benyt flytbare løsninger

Hvis du har en tøjbutik, er det en rigtig smart idé at indrette den med fritstående tøjstativer eller tøjstativer på hjul. Således har du nemlig mulighed for at nemt at rykke rundt på dine tøjstativer i butikken, hvis du f.eks. skal lave om, eller har brug for at kunne udnytte noget af pladsen på anden vis. Mange af tøjstativerne kommer med hylder, så du også har mulighed for at fremhæve særlige accessories her. 

Tøjstativer til din butik, der indrammer tøjet

I vores Frame Collection finder du tøjstativer til din butik, som indrammer tøjet, og som eksempelvis kan bruges til at præsentere nyheder eller varer med særlige rabatter. Tag f.eks. et kig på Frame Jackson eller Frame Little Georgia i nordisk, minimalistisk look, som på enkel og elegant vis kan hjælpe til at fremhæve specifikke varer.

Løsninger til loftet eller væggen sparer gulvplads

Leder du efter inventar til din tøjbutik, som ikke optager for meget gulvplads, er vores væg- og lofthængte stativer det perfekte match for dig. Brug f.eks. Frame Joey eller RackBuddy Joey, som er tøjstativer der hænger ned fra loftet. Vandrørene i RackBuddy Joey skaber et råt udtryk til butikken, mens Frame Joey byder på et mere minimalistisk og firkantet udtryk, hvis du er til et mere nordisk design. 

Er du mere til væghængte løsninger, kan Frame Jolene eller RackBuddy Cullen måske være tøjstativet til din butik? Her kan du hænge tøjet op på et stativ på væggen – og med RackBuddy Cullen får du tilmed hyldeplads oven på stativet, som du enten kan udsmykke med andre varer eller produkter eller måske bare med en pæn plante, en lampe eller noget helt tredje?

Ønsker du en specialdesignet løsning?

Hos RackBuddy laver vi specialdesignede løsninger som passer præcis til dine behov. Om det er reolsystemer, hylder eller tøjstativer til din butik eller erhverv, så kan vi sammen skabe en løsning som giver mening for dig og jer. Vi kan hjælpe med det hele og står gerne for alt fra opmåling, 3D tegninger, levering og opsætning af dit nye inventar til din tøjbutik eller dit erhverv. Vi kan også tilpasse dine løsninger efter farver, mål etc. 

Book et gratis designmøde i dag – så tager vi en samtale om dine ønsker til inventar til butikken.

Se nedenfor hvordan vi har hjulpet flere af vores kunder med komplette indretningsløsninger.