RackBuddy Elements kollektionen- vores mest fleksible garderobeløsning til dato!

Mød RackBuddy Elements kollektionen!

Leder du efter en praktisk garderobeløsning? Ønsker du friheden til at kunne ændre opsætningen af din garderobe, når du har lyst? Vi har løsningen!

Vi elsker funktionalitet og forsøger altid at kreere garderobeløsninger, der passer til dine behov. RackBuddy Elements kollektion er vores mest fleksible garderobeløsning til dato. 

RackBuddy elements kollektionens bar er lavet af industriel jern gør det muligt at lave den åbne garderobe, du drømmer om. Opsætningen er nem: du monterer jern baren til væggen og tilføjer stænger, hylder og kroge der hvor du har brug for dem. Desto flere barer du bruger, desto flere muligheder for opsætning har du. Hvert element kan fjernes og rykkes til et andet sted indenfor få minutter.

Se videoen nedenfor for at se, hvor nemt det er. 

 

Ændr din garderobe med få nemme trin

Det sker at vi vågner op en dag og har lyst til at ændre vores indretning. Med RackBuddy elements kan den ændring ske indenfor få minutter.

Tag for eksempel et simpelt setup med 3 RackBuddy barer, som vist nedenfor. Du skal kun bruge omkring 120 cm vægplads for at opsætte denne base til din garderobe, selvom det giver utallige muligheder for opbevaringsplads til dit tøj og dekorationer.

Hvis du for eksempel har brug for meget hyldeplads men også ønsker en stang til dit tøj, ville det første setup vi tog billeder af, være den perfekte løsning til dine behov. Her får du omkring 300 cm hyldeplads og 120 cm til at hænge til tøj. Og det bedste ved det hele er, at det ser fantastisk ud samtidig! 

Hvis du efter nogle måneder ønsker at prøve et nyt udseende, er det intet problem- du skal blot rykke hylderne i bunden, tilføje en s-kroge i bunden til at hænge dine tasker eller lignende.

Har brug for mere inspiration? Prøv noget helt nyt igen! Du kan også bruge RackBuddy Elements kroge som garderobestang, og vise dit tøj forfra .

RackBuddy Elements kollektionen- den mest fleksible løsning til dato

Løsningen ovenfor - pris 5224 DKK 

RackBuddy Elements- smart garderobesystem med bøjlestænger og hylder

Løsningen ovenfor - pris 5024 DKK

RackBuddy Elements garderobeløsning- hæng dit tøj på kroge

Løsningen ovenfor - pris 3877 DKK

 

Den perfekte løsning til din butik

Leder du efter en fleksibel løsning til din butik eller showroom? Har du en tom væg, du ønsker at udnytte bedst muligt til at vise dine produkter? Så vil et garderobesystem lavet af flere RackBuddy barer, være den perfekte løsning til dig.

Hver gang du har behov for at ændre din butiks udtryk er det eneste, du skal bruge få minutter til at rykke hylder og skinner til et andet sted. 

RackBuddy Elements - tøjstativer til din butik eller hjem

Løsning ovenfor - pris 7563 DKK

RackBuddy Elements - fleksibel opsætning af tøj til din butik

Løsning ovenfor - pris 7768 DKK

RackBuddy Elements - smart garderobekoncept til dit hjem eller forretning

Løsning ovenfor - pris 8911 DKK

Mulighederne med Elements kollektionen er uendelige. Alle elementer kan købes separat, hvilket betyder at du kan starte med et setup, og hvis du føler du mangler en ekstra stang eller hylde, kan du altid tilføje det senere. Det giver sig selv, at desto mere plads du har og desto flere barer, desto flere muligheder har du for ændre dit setup.  

Hvis du har nogen spørgsmål om, hvordan systemet sættes op eller hvor mange barer, der er plads til på din væg, er vi altid klar til at hjælpe.