RackBuddy Store Esbjerg - Kig forbi vores nye butik!

RackBuddy Store - customised wardrobe solutions and design in Esbjerg 

Den 2. februar åbnede vi dørene op til en 300kvm stor interiørbutik i det gamle gokartcenter i Esbjerg. Helt tilfældigt er placeringen ikke, da de to ejere, Lasse Nielsen og Martin Heinze, er opvokset i Esbjerg. For dem er det helt naturligt at udvide forretningen på egen hjemmebane.

Vi var vært for en (ikke så lille) åbnings reception for vores forretningspartnere, venner og familier. Gæsterne fik den første indsigt i den nye butik og vores nye lager, mens de nød cocktails og spiste fingermad. Vores lagerchef Martin var DJ for natten. Se nogle indtryk af den succesrige aften i videoen nedenfor!

 

RackBuddy har allerede gjort brug af hjemmebanefordelene, og placeringen til den nye butik bliver i bygningen i Grådybet, som tidligere husede et gocart-center, og hvor restauranten Butcher holder til i en del af bygningen. RackBuddy flytter også sit lager fra Murervej i Sædding til Grådybet.
 
I de 1200kvm store lokaler kan man kan finde unikke møbler og interiør fra udvalgte brands fra hele verden. Her kan kunderne fra februar finde inspiration til skræddersyede løsninger til hjemmet og få personlig rådgivning om deres indretningsmuligheder. Beliggenheden er valgt i industrielle omgivelser, som passer særligt godt til RackBuddys univers, der også danner rammerne for konceptet.

Du kan finde mærker som RackBuddy, GlassMate, Dutchbone, About Vintage, Detale CPH, Mani Pine, Muubs, Bloomingville,....

RackBuddy Store Esbjerg - 300sqm af indretning

Vi takker alle vores gæster til at fejre med os og glæder os til at byde jer velkommen i Esbjerg! 

 

RackBuddy Store Esbjerg 

Gammel Vardevej 66A 

6700 Esbjerg