Boligindretning: Idéer til studieboligen

Indretningstips til studielejligheden

Det varer ikke længe, så er sommeren over os og en masse unge mennesker kan fejre, at de er blevet færdige med gymnasiet. For mange af disse studenter betyder det også, at de skal flytte hjemmefra. Og hvordan klarer man så lige at flytte hjemmefra og hvordan indretter man sin første lejlighed eller studieværelse, så det bliver funktionelt og personligt?   

Optimer rummet med hylder og lofthængte stativer

I en lille lejlighed eller et kollegieværelse er det en god idé at vælge de rette møbler, som er funktionelle og som ikke tager for meget plads. På den måde kan man optimere pladsen i rummet og få endnu mere ud af få kvadratmeter. Her er hylder samt ophæng og tøjstativer, der skal monteres i væggen eller loftet en ideel løsning.

Det betyder nemlig, at gulvet kan bruges til andre møbler og opbevaring, såsom kommoder, vasketøjskurv, sko eller det kan holdes helt frit. Mere gulvplads kan gøre at rummet føles større og give et mere let udtryk. 


Blogger Mossroom hylder og ophæng - pladsoptimering
RackBuddy Joey - @mossroom

Hylder i træ fra RackBuddy RackBuddy John Hylde - @nanda_schwarz
 

Få luft i garderoben - vælg tøjstativer i stedet for massive skabe

Et stort tungt IKEA skab vil ofte være praktisk - specielt for dem som gerne vil gemme deres rod bag skabslågerne - men skabet kræver til gengæld også en masse plads. Her kan et af vores høje tøjstativer med to rækker til tøj være at foretrække. Hvis du vælger en stor bredde, så kan der være plads til ligeså meget tøj som i skabet samtidig med, at det giver overblik over garderoben.

Double tøjstativ i vandrør - perfekt for den lille lejlighed - RackBuddyRackBuddy Wild Bill Elliot og Capone - @elisaschenke

Tøjstativ til meget tøj - stabilt og praktisk - vandrør design fra rackbuddyRackBuddy Capone - @leticiane

Doube tøjstativ fra rackbuddy - industrielt design - sorte rørRackBuddy Wild Bill Elliot - @thewaveshavecome


Gør din indretning personlig! 

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ og dekorativ i din indretning, er et af vores tøjstativer med træhylder måske perfekt for dig. Med en hylde får du mulig for at style og dekorere stativet på mange kreative måder. Her er det nemlig nemt at tilføje planter, lys, bøger, billeder osv. 

Tøjstativ fra RackBuddy - stativ med hylde og krog
RackBuddy Billy - @juliechavalier
 
Tøjstativ til den lille entre - funktionel og smart indretning
RackBuddy Jessie - @bildhueschblog
 
Tøjstativ i industrielt design fra RackBuddyRackBuddy Billy - @charliecarlsson
 

Skab et unikt rum med et speciallavet tøjstativ

Hvis du har brug for et tøjstativ, der skal passe præcis ind i bestemt sted, så kan vi hjælpe. Udover vores standard mål og modeller tilbyder vi også at lave specialdesignede løsninger, som passer præcis til dit behov. Brug fantasien eller lad os hjælpe dig på vej. Mulighederne er mange!

Læs mere om design-selv løsninger her