RackBuddy i UGLY FAT MAGAZINE - ”Getting Your Shit Together”

Rackbuddy er kommet i fornemt selskab. Det danske digitale modemagasin UGLY FAT Magazine, har i deres nyeste 7 udgave ”Trouble”, dedikeret 9 sider med tøjstativer fra Rackbuddy, hvilket vi er stolte over. I ”Trouble” finder du bl.a. billedereportager fra modeugen med kollektioner fra Henrik Vibskov, Barbara I Gongini, Designers Remix, Fonnesbech, Han Kjøbenhavn , Henrik silvius og mange flere spændende artikler.
 
UGLY FAT Magazine er et dansk baseret digital modemagasin. De henter det meste af deres inspiration herhjemme, men er dog også på den udenlandske catwalk for at lure. Magasinet tør at tænke anderledes og er ikke bange for at vise trends og tendenser som ikke lige er over os. De går efter deres egen smag og overbevisningen om at det grimme ”UGLY” ting – kan være lige så appellerende for de uafhængige fashionister.
 
UGLY FAT digitale magazine skal ses som en online platform, hvor de eksperimentere med det der er cool og udforsker forskellige måder at opfatte god stil på. Det er derved op til den enkelte læser at bedømme bladets indhold og måden de vil opfatte det på.
 
Med andre ord, de bringer i bladet hvad de selv opfatter som værende fantastisk, anderledes og chic. Som de selv beskriver: "UGLY FAT is all about celebrating differences; the odd ducks, subjective style and just general fabulousness"