The Reception - Vinbar på Vesterbro

RSS

Vesterbros hyggeligste champagnebar 

Godt nyt til jer der elsker champagne og vin - vi har netop færdiggjort indretningen for Vesterbros nye og hyggeligste vinbar. The Reception er navnet på baren, hvor du kan finde alt fra Cava til Crémant, nyde et glas god vin og smage på den lækre tapas menu. De to ejere har en stor passion for alt med bobler og det har nu drevet dem til at åbne deres egen down-to-earth bar. Her kan man dele passionen med dem til priser, der er til at betale. 

Et sted med plads til alle 

Vi har haft fornøjelsen af at indrette The Reception. Det skulle ikke være en fancy champagnebar som mange af dem, der allerede findes i København. I stedet var målet at skabe et indbydende, afslappet rum, hvor alle slags mennesker gerne vil bruge lidt tid.

Det der gør vinbarens interiør så interessant, er de forskellige materialer, farver og teksturer, der er blevet brugt - især til væggene. En del af charmen er også de rå mursten, der opdeler rummet. Gennem det lille vindue i væggen kan kunderne få en lille sneak peak ind i det næste rum. Derudover brugte vi KABE Copenhagen i farven Iron Stone for at skabe en kontrast til murstenene og træloftet, der er lavet af genbrugstræ.

Fyldige puder og daybeds indbyder til at sidde ned, slappe af og nyde nogle gode bobler. Daybeds'ene er designet og lavet af os selv - selvfølgelig i vores klassiske RackBuddy look. Vi har også valgt nogle meget komfortable lænestole og den ikoniske Blackwood Chair til at fuldføre sidde arrangementet.

Winebar the Reception - brick walls & daybeds

Daybeds & lounge chairs at The Reception champagne bar

Cozy corner at Vesterbro's new wine bar 

Hvad du ser, er hvad du får

Baren er dækket af en messingoverflade og træplanker på ydersiden. Inde i baren skiller væggen af metrofliser sig ud ved at være det eneste sted, hvor lyse farver er blevet brugt. Bartenderens område er fyldt med smarte opbevaringsløsninger i form af skræddersyede RackBuddy-hyldesystemer lavet af vandrør og lys fyrretræ.

The bar at Vesterbro's new champagne spot - designed by RackBuddy

the bar at the reception - interior design by RackBuddy

Shelving system for wine glasses - Industrial Design by RackBuddy

RackBuddy rails to hang up kitchenware

 

Hyggelig belysning til sprudlende drikkevarer

Da indgangen til The Reception er placeret i en høj kælder, var det vigtigt at vælge den rigtige belysning. Tanken var at skabe en interessant løsning, der giver rummet den rigtige belysning uden at være for varmt eller koldt at se på. Her valgte vi mange forskellige LED-lyspærer, som løsning og placerede dem på specialfremstillede RackBuddy ophæng. Det blev virkelig et godt resultat!

Cozy lignting with RackBuddy rails and lightbulbs in different forms and sizes

Industrial Design bar - Copenhagen

lightning solution with RackBuddy rails

Vesterbros nye champagnebar ligger på Dannebrogsgade 8 på Vesterbro og er åben fra torsdag til lørdag. Kig forbi og tjek det ud!

Forrige Næste