Roommates garderobeløsning

Bor I to eller flere sammen, kan et garderobesystem løse jeres opbevaringsbehov, med praktiske og stilfulde designs til hvert værelse.

Her har et par roommates valgt at få lavet to forskellige custom garderobeløsninger til deres soveværelser, med tanke på hvad de hver især har behov for at opbevare. Garderoberne har god plads til ophæng af tøj, både til bøjler eller kroge, og med mange hylder til sko eller andet.

Se med her hvordan de to roomies har valgt at indrette hver deres skræddersyede garderobeløsninger. En har valgt at prioritere flere hylder til sko, den anden et ekstra ophæng til tøj.

Garderobeløsning i mørke vandrør og træhylder

Garderobe med hylder og hæng

Close-up af garderobesystem i mørke vandrør og med træhylder

Garderobesystem med hylder til sko

Garderobesystem med hæng og hylder i sorte vandrør og træ

Begge garderobeløsninger har tophylder, almindelige hylder og hæng til tøj. De er også begge lavet i vores populære sorte jernrør og med mørkt fyrretræ til hylderne. Materialerne er udvalgt, ikke kun med designet i tankerne, men også med en lang levetid og slidstyrke.

Herunder kan det andet garderobesystem ses, som både er lidt smallere og hvor der er prioriteret ophæng, samt lidt færre hylder.

Garderobeløsning i sorte vandrør og træhylder

Garderobe med hæng og træhylder

Close-up af træhylde i garderobeløsningGarderobeløsning med hæng og hylder i sorte jernerør og træ

Garderobeløsning med tophylde og hæng

Er du blevet inspireret til at finde en moderne og praktisk garderobeløsning til dit, eller jeres hjem? Tøv ikke med at kontakte os - vi står klar til at finde den helt rigtige løsning(er).