RackBuddy Make-over - Hos Remee

Vi hos RackBuddy har glædet os til, at dele denne make-over med dig. Vi synes det er et meget spændende projekt i Remee Jackman og Mathilde Gøhlers hus, lige uden for København. Remee er kendt af mange som en kendt producer og musiker, som har produceret sange du sikkert kender udenad så som 'Superstar' af Jamelia eller 'Keep This Fire Burning' af Robyn. Den tidligere X-Factor-dommer, der også er kendt for sit engagement i det københavnske natteliv, har for nylig åbnet en ny klub kaldet Museo, hvor man vil kunne fejre afslutningen på Covid-19 restriktioner i Danmark. Udover de mange hatte, brænder han også for filantropi og har initieret My Foundation med Mathilde, hvis mission er, at hjælpe privatpersoner og virksomheder med at gøre en forskel og have en positiv indflydelse på verdenen.

En så travl tidsplan kræver et organiseret sind, og det starter med et organiseret hjem. Det er derfor Remee besluttede, at inkorporere stilfuld opbevaring til forskellige områder i deres hus, soveværelse, badeværelse, garderobe og meget mere. Tag en rundvisning i deres fantastiske hjem og bliv inspireret!

Rackbuddy tøjstativ hjemme hos Remee og Mathilde.

Denne walk-in er den perfekte løsning til et lille soveværelse, et garderobeskab eller endda til en indgang. Stativet kombinerer to hæng og en træhylde øverst, det kan bruges både til at hænge tøj og til at opbevare sko, hatte eller til at udstille dekorative genstande. Denne løsning vil få ethvert rum til at se mindre kedeligt og mere cool ud.

Rackbuddy tøjstativ hos Remee og Mathilde

Det danske par har skabt det perfekte gæsteværelse med tøjstativer fra vores Dresser-kollektion. Elementerne i røget egetræ byder gæsterne velkommen med en varm og indbydende atmosfære og komplimenterer resten af indretningen. Gæsterne vil kunne pakke deres ting ud, hænge deres tøj op og opbevare resten på hylderne eller i egetræskommoderne.


Vi tænker altid på RackBuddy til garderober, men vores rørløsninger er meget alsidige og kan bruges i forskellige rum og til forskellige formål. De mørke hylder og mørke rør skaber en interessant kontrast til glasset og gennemsigtigheden i badeværelset.Disse minimalistiske tøjstativer passer perfekt til rummets æstetik. Den lyse farvepalet og spejlene får garderoben til at se større ud og skaber et moderne og luksuriøst rum. Det er det ideelle stativ, hvis du ønsker at give et statement i din garderobe, soveværelse eller entré.Hvis du kigger godt efter, vil du bemærke et nyt medlem af RackBuddy-kollektionen. 
Denne løsning er et nyt bud på vores traditionelle Walk-in-kollektion. Kabinetterne tilføjer en kant til løsningen, det er også en god måde at tilføje karakter til din boligindretning. Med denne transparente og lette løsning har RackBuddy til hensigt at skabe plads i stedet for at optage plads. Der er et væld af måder at bruge kabinetterne på, du kan fylde dem op med vinflasker, boligtilbehør eller endda vintagebøger for at tilføje et knald på farverne.

Hold dig opdateret for mere info - Pssst. Du kan følge med på vores Instagram og Facebook.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Remee Jackmans hjem ser ud? Tag et kig på denne video. 

Her kan du se, hvordan du kan genskabe looket i dit eget hjem:
- Walk-In 1 række garderobesystem (tilpasset med en øverste hylde)
- The Cabinet Collection (Kommer snart)
- Walk-In med kommode i røget egetræ
- RackBuddy Mary stativ

Vil du være kreativ og designe din egen opbevaringsløsning? Kontakt os på info@rackbuddy.dk, så hjælper vi dig med at gøre dine drømme til virkelighed.