IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

Træd indenfor i Mads Emil Møller & Emili Sindlevs travle københavner hjem, hvor design, kunst og æstetiske opbevaringsløsninger spiller en kæmpe rolle i, hvordan de indretter deres fælles hjem. Med lidt hjælp fra RackBuddy fik Mads en skræddersyet løsning, der passer til den store sko- og sneaker entusiast han er, og viser sin stadig voksende kollektion frem på de flotte hylder.

Mads deler hjem og garderobe med sin influencer kæreste, Emili Sindlev i København. Deres smag og øje for fantastisk design afspejles overalt, så deres garderobe skulle passe til den overordnede æstetik. Med vores mørke rør og vores nye egetræshylder i røget eg lykkedes det os at få plads til mere end 250 par sko, perfekt til de to skoelskere.

Den røgede eg tilføjer et skandinavisk og mere maskulint touch til indretningen. Træet er meget holdbart, og både udseende og kvalitet er fremstillet til at holde i mange år fremover.

Vi har stillet Mads Emil alle de spørgsmål, du vil vide om hans passion for sko, og hvilke par han anser for hans favoritter.

Nedenfor kan du se den fulde transformation og proces, og hvordan vi trin for trin bygger den fulde walk-in garderobe, så den passer til parrets smukke hjem.

Mads Emil Møller at his home in Copenhagen with RackBuddy shelves

Hvornår startede din passion for sko? Hvordan ?

Min passion for sko startede i 90erne da jeg spillede basketball og blev forelsket i kulturen omkring NBA i 90erne og Michael Jordan. Begyndte at samle på sneakers i 1998.

Er der en special stil du går efter?

Mit største problem er, at jeg har en bred smag så derfor kan jeg lide alle mulige slags sneakers og sko, fra forskellige brands.


 

For mig personligt er de mest unikke par, dem som har en særlig historie tilknyttet i forhold til mit eget liv, hvor jeg købte dem og hvornår.

 

Hvad er dine 3 favorit brands eller designere når det kommer til sko?

Hvis jeg absolut skal vælge, så er det Nike, Adidas og New Balance når det kommer til sneakers.

Mads Emil Møller and Emili Sindlevs home in Copenhagen

Mads Emil Møller and his RackBuddy wardrobe

Hvor mange sko har du i garderoben?

Jeg har mistet overblikket, da jeg har solgt en del fra og det er længe siden jeg har talt dem… men der er mange.

Mads Emil Møller and his RackBuddy wardrobe

Mads Emil Møller and his custom RackBuddy Wardrobe

Hvad er det mest unikke par sko du ejer?

For mig personligt er de mest unikke par, dem som har en særlig historie tilknyttet i forhold til mit eget liv, hvor jeg købte dem og hvornår.

Hvilken sko er højest på din ønskeliste?

Lige pt. er der ikke noget jeg ikke kan leve uden, men kunne da godt tænke mig et par af de nye Travis Scott x Fragment Air Jordan 1’ere og andre fede releases.

Jeg finder min inspiration via rejser, film, musik, kunst, historie, design og mennesker jeg møder på min vej.

Mads Emil Møller & Emili Sindlev's Copenhagen home

Hvor finder du din inspiration?

Jeg finder min inspiration via rejser, film, musik, kunst, historie, design og mennesker jeg møder på min vej.

Hvilken sko garderobe ville du helst bytte med?

Hmm, det er et godt spgm. Der er mange derude efterhånden som har nogle utrolige samlinger… men det skulle nok være enten Nigo, Fat Joe, Dj Clark Kent, Pharrell, Chris Brown eller Ronnie Fieg’s bare for at nævne nogle få.