IN HER SHOES: Trine Bang

Vi tager dig med indenfor hos Trine Bang og hendes fantastiske skosamling. Trine er en 34-årig skoelsker, der arbejder som influencer agent og bor i København. Vores meet-up er den perfekte mulighed for at opdage hendes yndlingspar og komme ind i sindet af en ægte shoeaholic.

Trine and her shoe wardrobe
Trines kærlighed til sko startede, da hun var meget ung. Da hun var 5 år var Trine på ferie på den græske ø Kos med sin mor, hendes bedste ven og hendes datter. En dag spadserede de rundt på øen og fandt et meget par flotte gladiator-lædersandaler i en af de lokale butikker. Trine blev straks forelsket, der var kun et lille problem - de havde ikke hendes størrelse. Alle pigerne endte med at få et matchende par undtagen lille Trine, som ikke holdt op med at græde før den næste dag. Når hun fortæller historien i dag, undrer hun sig stadig over, hvorfor hun ikke købte en større størrelse, som hun ville have været i stand til at passe sommeren efter.

 

“Jeg elsker hvordan svenskere dresser op, selv I hverdagen, det er noget jeg gerne ville se mere af I Danmark.”

 

Som en ægte dansker er flade sko vigtige i hendes garderobe. Når der skal købes sko er nøglen at finde et par, der er både praktisk og stilfuldt - essensen af skandinavisk mode. En af hendes første par designer sko var nogle farverige Chanel sneakers, som hun formåede at købe efter at have sparet op i lang tid. Hun indrømmer at hun skifter sko 3 til 4 gange om dagen afhængigt af hendes kalender, men et par sneakers er altid et godt valg at løbe rundt i i byen mellem dagens møder.

Trine Bang og hendes skogarderobe - RackBuddy

Lige nu elsker Trine sine alsidige Chloe-støvler, som hun har haft på konstant, til arbejde, til middage og endda til festivaler fordi de er så behagelige. Trines favoritmærker er Gianvito Rossi til hæle, Chanel til sko og New Balance til sneakers.

Trine Bangs Chloé støvler

Når det kommer til danskernes stil, er det meget vigtigt at være klædt behageligt på, når det kommer til sko. Uanset om du gør dig klar til arbejde, en aften eller skal til et bryllup, så er sneakers uundgåelige og Trine er ingen undtagelse. Tip: Hvis du undrer dig over, hvordan du skal overleve hele natten i dine 12 cm høje Louboutins, skal du ligesom Trine, tage et par sneakers med og skift sko, når uret rammer midnat.

Pandemien havde også en indflydelse på Trines garderobe - ligesom resten af verden, foretrak hun også efter mere behageligt tøj. De chunky læderstøvler fra Ganni var et af hendes mest anvendte par det sidste år, og hendes næste køb bliver højst sandsynligt et par Chanel 'Dad' sandaler, som vi har set overalt de sidste to sæsoner. Begge par er en god repræsentation af, hvad der kendetegner dansk stil - de hjælper med at afbalancere et 'girly' outfit og tilføjer en ekstra kant til et outfit. Fun fact: Trine er måske den eneste dansker, der aldrig har ejet et par Birkenstock, hun holder altid fast ved sine Havaianas.

 

“Sko behøver ikke at være dyre, men jeg har en tendens til at føle mig mere tiltrukket af designer sko på grund af kvaliteten og på de små detaljer”

 

Med Carrie Bradshaw som skoikon er det ikke overraskende, at høje hæle også er en stor del af Trines skokollektion. Det vildeste par, som hun nogensinde har købt, var et par lyserøde, højhælede i ruskind fra Jeffrey Campbell. Sløjfen var så stor, og materialet var så følsomt over for det nordiske vejr, at hun ALDRIG bar dem. På trods af hendes mere end 100 par sko, er Trine en stor fortaler for secondhand mode og tøver ikke med at sælge de sko, hun ikke får brugt.

 

Selvom Trine er født i Danmark, er hun også påvirket af skokulturen i andre lande, hvor kvinder har en tendens til at bære hæle oftere. Hun beundrer især den måde svenskerne klæder sig på, uanset om det er en hverdag eller en weekend. Det er noget, hun gerne vil se mere i Danmark, hvor folk har tendens til at dresse ned. Hver gang hun er inviteret ud, forsøger hun at gøre en indsats og få sit yndlingspar stiletter på.

Trien Bangs skosamling - RackBuddy

Da vi talte om sko minder, måtte Trine nævne sine teenageår. Da hun var teenager i 90'erne, blev hun enormt påvirket af Spice Girls og endte med en samling på 10 par Buffalo sko, alle i forskellige farver. Trine indrømmer også, at det var en fantastisk måde at se lidt højere ud, et godt modetip til alle de lavere piger! Et par år senere hoppede hun med på en mere diskret sko-trend, som var meget populær blandt de unge i 00'erne, og købte et par (eller 6) Kawasaki sko. Som en ægte skoelsker er hun hoppet med på forskellige sko-trends - men hun fortryder ikke en eneste af dem og elsker at se på gamle billeder.

Instagram og Pinterest er hvor Trine finder det meste af sin inspiration. Danske influencere er hendes favorit, men hun vil også gerne bytte sin skokollektion med Sandra Hagelstam, grundlægger af 5 Inch And Up (no offense Carrie).

Trine Bangs skosamling - RackBuddy

Trine Bangs skosamling

Hvis du skulle tage et tip med fra Trine, ville det være, altid at gå efter en klassisk stil, når det kommer til designer sko. Hvis du leder efter et par til en sjov aften i byen, skuffer butikker som Zara aldrig.

 

Følg Trine @trinetrinebangbang for mere inspiration.