Design. Build. Make it yours.

Et hjem er med til at definere, hvem du er. I dit hjem omgiver du dig med møbler, som vil fortælle din familie og dine venner en lille smule om dig. Dine møbler udtrykker din personlighed. Du udvælger dem til dit hjem, hvordan de skal bruges og hvor, de skal stå.
Hos RackBuddy giver vi dig muligheden for at skabe en unik boligindretning og tilføje design til hjemmet, som kan holde til hverdagsbrug og ikke mister sin glød med tiden - tværtimod. Med tiden får de sjæl.

Garderobestativ og ophæng

Vi designer interiør til alle hjemmets rum med en forkærlighed for det urbane liv og New Yorker loft-stilen, hvorfra vi primært henter vores inspiration. Vores kerneprodukt er tøjstativer, bøjlestænger og ophæng til dit hjem. Derudover designer og producer vi træhylderhyldebeslag og bordben. Alle vores produkter er udviklet med udgangspunkt i at være solidt og funktionelt design, som tåler at blive brugt igen og igen. Vores udvalg egner sig også godt til indretning af små rum, hvor der ikke er plads til store skabsløsninger.


Vi går op i, at du finder det garderobestativ, som markerer din individuelle stil og dit behov, uanset om det er til hjemmet, tøjbutikken, shop-in-shop eller modemessen. Vores tøjstativer i vandrør har et spændende industrielt og råt udtryk samtidig med, at de er praktiske og kan bruges til flere formål. Du finder garderobestativer, knager og ophæng med hattehylde, træhylder, en stumtjener og stativer med ekstra god opbevaringsplads til skjorter og kjoler. De kan bruges i garderoben til tøj, tasker og smykker, men i høj grad også i entréen, køkkenet, kontoret eller spisestuen. Det bestemmer du. Vi tilbyder garderobestativer til både mænd, kvinder og børn samt inventar til butikker.
Med vores DIY løsning giver vi dig mulighed for at få skræddersyet din helt eget garderobeløsning. Hvad enten det er et enkelt garderobestativ, et walk-in-closet eller en reol, så kan du designe det selv. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Ja, faktisk kan vi lave alle vores løsninger på specialmål.
Explore and find a buddy for your home.

DIY

Vi elsker gør-det-selv princippet og er ikke bange for at kaste os ud i nye DIY indretningsprojekter. Det ønsker vi heller du skal være. Vi lægger stor vægt på, at alle kan være med uanset om det er et garderobestativ, der skal samles eller designes og vi stræber altid efter at klæde dig godt på til opgaven.

FUNKTIONELT OG STABILT DESIGN

Vores design bygger på tanken om, at et tøjstativ ikke “bare” er et tøjstativ. Det er et møbel, som skal kunne holde til at blive brugt hver dag. Vi lægger derfor vægt på et stabilt og funktionelt design. Med et bærende element af sort jern og et industrielt udtryk anvender vi stativerne som løsninger i alle boligens rum, hænger tøj, lamper og gryder på og dekorer med planter og bøger.

URBAN LIVING

Vi er fascineret af den urbane livsstil, hvor man lever i moderne omgivelser og indretter sit hjem med multifunktionelle møbler for at optimere den plads, man har. Urban living er derfor en tankegang, der taler til os, når vi udvikler nye produkter og arbejder på større indretningsprojekter. Vi ønsker den mest optimale og inspirerende løsning for ethvert hjem.