DIY Tøjstativ

Design dit eget tøjstativ i vandrør

 

DIY tøjstativ - Design dit eget stativ

Vil du sætte dit eget præg på garderoben, har du specielle krav og ønsker til et garderobestativ eller et større projekt, så lad os hjælpe dig med at designe dit eget tøjstativ. Vi har erfaring med at designe og bygge tøjstativer/indretningsløsninger og hjælper også gerne dig på vej. Vi har allerede designet et stort udvalg af tøjstativer og udført indretningsopgaver med specialdesignede stativer, som du kan finde inspiration i, hvis du ikke allerede ved, hvordan dit diy tøjstativ skal se ud.

Lav selv tøjstativ er for dig, der står med en opgave eller et ønske, som stikker ud fra de normale rammer. Hos os har du nemlig muligheden for at lave din helt egen løsning. DIY - design og gør-det-selv tøjstativer, hvor du slipper for at skulle finde materialer, værktøj og andre remedier for at kunne løse opgaven. Det sørger vi for!

Sådan gør du, når du skal designe dit eget tøjstativ:

- Lav en stregtegning af hvordan dit tøjstativ skal se ud

- Vær omhyggelig med at påføre mål (altid mål til yderkant)

- Send derefter tegningen til vores mail info@rackbuddy.dk og vi vender hurtig tilbage med en pris.

 

                                                  

Se her hvad vores kunder siger:

Mathias Roos:

Skulle have et stativ med nogle skæve mål, derfor kontaktede jeg Rackbudy pr mail og fik hurtigt respons på at det sagtens kunne lade sig gøre. Levering gik hurtigt, og opsætning tog meget kort tid. Kan varmt anbefales!

 

Kasper Møller smidt:

Jeg skriver til for, for lige at give jer min oplevelse af den proces vi var igennem, sammen med jer, da vi skulle have lavet nyt walk-in.

Først og fremmest er det yderst sjældent at jeg får sat mig ned, og givet konkret feedback, men i det her tilfælde fortjener i det så meget, at jeg har valgt at gøre det.

For at gøre min tilbagemelding så konkret som muligt, så vil jeg dele det op i nogle faser:

1. Den personlige betjening
2. Opmåling
3. Designproces
4. Installering af endelig løsning

Historien starter herfra med at vi i forbindelse med en ombygning, har fået lavet et rum til vores tøj og sko mv. I den forbindelse har vi gjort os nogle tanker om nogle indretningsmulighederne, men fik aldrig konkretiseret vores ønsker 100 %.
Jeg får af en ven anbefalet Rackbuddy, og skriver i den forbindelse til Lasse fra jeres butik, at vi har et rum vi skal have ordnet, men at vi ikke helt ved hvor vi står, i forhold til indretningen.
Herfra går det stærkt og det er her den personlige betjening kommer ind i billedet. Et par dage efter, har jeg et møde med Lasse der kommer op i lejligheden, for at se rummet. Det var en kanon oplevelse at have besøg af Lasse, mest af alt fordi han var super behagelig, og gik meget op i at afdække vores behov i rummet, i stedet for at prøve at sælge mig en helt masse jeg ikke havde brug for. Det bringer mig videre til opmålingen, som Lasse foretog på samme møde ganske effektivt, og rigtigt første gang.

Herfra starter designprocessen som var noget anderledes end jeg havde forstillet mig. Lasse kunne godt mærke at vi ikke helt havde skitsen selv, så han satte sig ned overfor mig ved spisebordet, og begyndte at tegne. Det blev til en masse spørgsmål og 4-5 tegninger af rummet, inden han lavede den afsluttende tegning, hvor vi kombinerede de modeller, der var lavet på de tidligere tegninger. Den endelige tegning indeholdte alt fra lys i loftet, til kasser på gulvet. Når jeg siger at denne proces var anderledes end jeg havde forestillet mig, så er det fordi jeg havde forventet, at han var kørt hjem i butikken, havde sat sig foran en pc, og måske 14 dage eller 3 uger senere sendt mig et forslag på en 3D tegning som man kender det var køkkenfirmaerne osv. Jeg er så glad for at han ikke gjorde det sådan, selvom jeg kiggede lidt da han hev papir og kuglepen frem med det samme. Det gav en super god dynamik, at vi kunne sidde og tale om det, imens at han tegnede.

Den afsluttende fase af historien her, begynder så ca. 14 dage efter, hvor Lasse selv møder op sammen med 2 af deres håndværkere. Jeg var hjemme til at lukke dem ind, men måtte køre til møder efter en times tid. De kom ved middagstid, og da jeg landede på adressen igen, havde vi den fedeste løsning færdig installeret med alt el tilsluttet osv. Det var flinke håndværkere, og de gjorde em dyd ud af ikke at svine for meget, hvilket giver mange point i min bog.

Så alt i alt en oplevelse helt i særklasse, specielt når man tænker på at alt er specialdesignet til vores rums dimensioner, og de behov vi havde. Jeg kom ikke på noget tidspunkt til at forholde mig til, om et af rørene skulle være 5 cm kortere eller længere, hvor lang ud fra væggen, eller tæt på gulvet det skulle sidde osv. Jeg skulle kun sørge for at vores behov blev opfyldt, imens vi fik en løsning der visuelt er helt i top.


Derfor min varmeste anbefaling til Rackbuddy hvis man står og skal have lavet nogle super fede løsninger, der også funktionelt er helt i top.

 

Anne Dorte Madsen

Jeg bestilte mit Bonnie tøjstativ lørdag aften i påsken, og fik allerede stativet leveret den følgende onsdag. Det var hurtigere end jeg havde forventet - faktisk så hurtigt, så jeg ikke kunne nå at arrangere at være hjemme til at modtage pakken, så det blev en test af musklerne fra posthuset i stedet (vi kom heldigvis godt hjem).

Selve stativet var pakket godt ind og instruktionerne til samling var lette at forstå. At få rørene samlet stramt nok krævede dog lidt teknik - særligt med manglende værktøj. Men at der fulgte handsker og en klud med i pakken var et stort plus - det er altid dejligt med den slag ekstra service, man ikke havde forventet.

Alt i alt vil jeg sige, at det har været en rigtig god oplevelse at handle med Rackbuddy - jeg er utroligt glad for servicen, leveringen og det færdige resultat.

 

Martin Kierkegaard

Jeg var meget glad for min første ordre hos Rackbuddy. Sættet, som var et tøjstativ, som kunne hænge i væggen, kom inden for den forventede tid. Da jeg rettede henvendelse om, at jeg gerne ville bestille træplader og selv sammensætte rør, så jeg fik lavet en bogreol, fortalte de mig, at de var igang med at lancere et lignende produkt. Her var det ikke at se inde på deres hjemmeside, men jeg sendte de ønskede mål på reolens længe og de formåede ud fra disse at levere et upåklageligt produkt.

God betjening og lækre produkter

 

 

 


Vi glæder os til at høre fra dig.

/ RackBuddy