Do it yourself

Design dit eget tøjstativ

Hos os har du muligheden for at designe dit eget tøjstativ!

Do it yourself

Design dit eget tøjstativ

Hos os har du muligheden for at designe dit eget tøjstativ!

Hos os har du muligheden for at designe dit eget tøjstativ! Vi ønsker, sammen med dig, at skabe en indretning, der er unik og udtrykker din personlighed. Derfor tilpasser vi alle vores modeller præcis efter dine behov. Hvis du har en god ide, kan du også lave et helt nyt design - det er kun fantasien, der sætter grænsen!

Du kan customize vores original og silver tøjstativer

Design selv

Lad os hjælpe dig med at designe din helt egen unikke løsning. Følg guiden nedenfor.

Brug eksisterende

Hvis du har set en af vores modeller, som blot skal have andre mål, kan vi også det!

Skriv til os

Få personlig hjælp

Book et online møde og lad os hjælpe dig!

Gå til booking

1. Design

Lav en stregtegning af hvordan dit tøjstativ skal se ud

Vær omhyggelig med at påføre mål (altid mål til yderkant)

Send derefter et billede af din tegning med en kort beskrivelse til info@rackbuddy.dk. Er du i tvivl kan du altid ringe på +45 33 220 240

2. Levering

Så snart vi har det ønskede resultat, lægges ordren til produktion.

Der tager ca. mellem 7-10 dages for special løsninger alt efter størrelse.

Vi pakker stativet så det fylder mindst muligt og sender Tracking information, når den bliver hentet af fragtmanden

3. Montering

Sammen med stativet vedlægger vi tegning med dimention på rør, så du nemt kan skabe overblik over monteringen. 

Vi anbefaler at man alliere sig med en ven eller en håndværker alt efter stativets kompleksitet.

"Style and make it yours"

Design. Build.

Make it yours.

Special designet tøjstativ, produceret og leveret på under 10 dage! 
DIY - Design it yourself

Har du en designer gemt i maven, Vil du sætte dit eget præg på garderoben eller har du blot vanskeligheder med at finde lige præcis den løsning som passer til din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig med at designe dit eget.   

Hos os får du professionel rådgivning og konsultation vedrørende de spørgsmål du måtte have til din nye garderobe løsning. Vi sørger for, at du udnytter pladsen i hjemmet optimalt i højde og bredde og laver alle løsninger på mål. Også de skæve.

En god, funktionel og langtidsholdbar garderobe er en vigtig del af indretningen i hjemmet, derfor er kvaliteten altid en topprioritet og alle vores materialer er nøje udvalgt og af bedste kvalitet.

Alle "design selv" løsningerne, bliver produceret i stærke vandrør i både jernfarvet og galvaniseret som kan holde til mange hundrede kilo.

Vi har allerede designet et stort udvalg af tøjstativer og udført indretningsopgaver med specialdesignede stativer som du kan blive inspireret af her 

”Lav selv” tøjstativ er for dig, der står med en opgave eller et ønske, som stikker ud fra de normale rammer. DIY - design og gør-det-selv tøjstativer, hvor du slipper for at skulle finde materialer, værktøj og andre remedier for at kunne løse opgaven. Det sørger vi for!

Nogen spørgsmål?

Her er nogle af vores oftest stillede spørgsmål

7-10 Hverdage, alt afhængig af størrelse og kompleksiteten af dit design.
Hvis du ikke har mod på selv at gå igang med at tegne, så sidder vi klar til at hjælpe ved telefonen og tasterne. Fortæl om dine tanker på info@rackbuddy.dk eller giv os et kald på 33 220 240. Lad vores kunde team hjælpe med at afkode dine behov.
Vores stativer består af stærke jernrør og kan holde til flere hundrede kilo. Det vigtige er at man er opmærksom på hvilket materiale man monterer i, da væggen giver efter før stativet. Hvis du er i tvivl om hvilken væg du har, anbefaler vi at du alliere dig med din lokale håndværker, så de korrekte skruer og plugs bliver benyttet. Har man en gips væg og ved at stativet skal kunne holde til mange kilo, kan der med fordel vælges et af vores gulvstående løsninger.
En ven eller en rørtang kan være et godt hjælpe middel. Men der behøves ikke værktøj til at samle vores tøjstativer, hvis man har fast hånd.
Answer!

Er der andet, du vil vide? Skriv til os