EARLY ACCESS OG 20% RABAT

Cabinet Collection

EARLY ACCESS OG 20% RABAT

Cabinet Collection

Holdbare løsninger i

Industrielle materialer

De industrielle stålkabinetter kommer i et enkelt design med referencer til den rå natur, industrien og arkitekturen, hvor strækmetal ofte er et foretrukket materiale, både når det gælder æstetik og funktionalitet.

Det produceres ikke kun til brug i arkitektur, dekoration og design, men er også meget anvendt i industrien til afskærmning, rækværk, filtrering eller som skridsikker overflade på ramper, trapper og gangarealer. 

Ved at bringe materialer, der oprindeligt var tiltænkt til industriel brug, ind i dit hjem, har vi skabt en unik løsning i ekstremt holdbare materialer, der giver dit hjem karakter.

Vi har forvandlet robuste materialer til en let og stilfuld løsning, for at skabe et tidsløst og altid relevant design.

Vi har forvandlet robuste materialer til en let og stilfuld løsning, for at skabe et tidsløst og altid relevant design.

En løsning til ethvert behov for at

Give pladsen tilbage

Vi stræber efter at få mest muligt ud af ethvert rum og øjeblik. Vi tør optimere og frigøre plads, hvor andre optager plads.

Vi har skabt en løsning til ethvert behov, uanset om du har brug for en løsning til din walk-in garderobe, din stue, dit hjemmekontor eller din entre.

Vores kabinetter tilføjer et nyt syn på garderobeskabet, komplimenterer industriel stil og står i kontrast til skandinavisk minimalisme. Kabinetterne leveres også som separate møbler med ben, der er nemme at flytte rundt, hvis dine behov, hjemmets størrelse eller indretning ændrer sig.

Et unikt design, der giver plads og udvider mulighederne for dit hjem.

Et unikt design, der giver plads og udvider mulighederne for dit hjem.

Early access starter den 23/2 kl 10:00 og gælder til og med 27/2. Vi værdsætter vores loyale medlemmer, som er tilmeldt vores nyhedsbrev og derfor tilbydes du eksklusiv tidlig adgang til vores nyeste kollektion, så du kan få fingre i kollektionen før alle andre.

Bemærk venligst, at rabatkoden på 20% kun er gyldig på vores nye Cabinet Collection, og at både koden og siden ikke er aktiv før early access starter den 23/2 kl 10:00. Early access gælder til og med 27/2. Rabatkoden er gældende til og med 31/3.

Kampagnevilkår: Bemærk venligst, at rabatkoden kun er gyldig på vores nye Cabinet Collection, og at både koden og siden ikke er aktiv før early access starter den 23/2 kl 10:00. Early access gælder til og med den 27/2. Rabatkoden er gældende til og med 31/3.