Flere muligheder, færre begrænsninger

Vi er meget glade for, at dele vores første projekt i år med dig. Vi håber projektet vil give dig inspiration til dit eget hjem. Medstifteren af Rackbuddy, Lasse Nielsen, blev kreativ og besluttede sig for at omdanne dette skæve rum til en drøm af en walk-in garderobe.

Dette projekt var noget af en udfordring på grund af rummets usædvanlige form, men hos Rackbuddy er vi ikke bange for udfordringer! Lasse ønskede at få mest muligt ud af det eksisterende rum med en skræddersyet løsning. Hvis du ikke vidste det endnu, kan Rackbuddy hjælpe dig med at designe et tøjstativ, der passer til dit rum, og som giver personlighed til dit rum.

Se, hvordan den skræddersyede walk-in-garderobe blev til:

Varmen fra egetræet er det første, der fanger opmærksomheden, når man træder ind i rummet. Kombinationen af træelementer og industrielle rør skaber en varm og hyggelig atmosfære med et industrielt touch i indretningen. Kommoderne i træ er den seneste tilføjelse til kollektionen, og de virkede som den perfekte løsning til at tilføje ekstra opbevaring i rummet.

Oprindeligt var kommoderne skabt til, at blive brugt på ben eller integreret i vores walk-in-løsninger, men Lasse brugte sin kreativitet ved, at stable de to kommoder oven på hinanden. Han tænkte også på at tilføje hylder på toppen for at udnytte pladsen bedst muligt. RackBuddy har til formål at skabe plads i stedet for at optage plads, og denne løsning viser præcis, hvordan du kan få mest muligt ud af dit rum, selv mindre rum med smalle lofter.

Denne walk-in-løsning er ekstremt alsidig. Du kan hænge dine skjorter og jakker op og opbevare resten på hylderne eller i egetræskommoden. Sidstnævnte er ideel til sokker, undertøj, sportstøj og andre ting, som du ikke ønsker at vise frem.

Vil du se hele makeoveren? Tjek videoen ud. 

Er du interesseret i at skabe en skræddersyet løsning? Kontakt os via info@rackbuddy.dk, så laver vi en fed 3D-tegning, der passer til både dit rum og dine behov.