Tips & tricks til indretning på få m2 // #part 2 – Gaderoben, nu som interiør element

 

Tips & tricks til indretning på få m2 // #part 2 – Gaderoben, nu som interiør element

Min taglejlighed er i princippet ét stort rum med frit hængende bjælker. Den er dejlig lys og åben, og fungerer optimalt trods de skrå vægge. Min udlejer har valgt at sætte vinduer i helt op til kippen – det giver et dejligt naturligt lys. Mit soveværelse finder man oppe på hemsen, hvilket er et virkelig hyggeligt rum, hvor jeg føler, at jeg kan ligge og kigge op på himlen. Det er ren terapi. 

  

Rackbuddy Belle Star 

De skrå vægge kan dog til tider være en udfordring. Heldigvis har jeg før boet i en villa, hvor jeg havde hele øverste etage, så skrå vægge er ikke nyt for mig på privat fronten. I min nuværende lejlighed har jeg valgt, at have et åbent closet pga. min store garderobe. Lejligheden indbyder til det rå og enkle look, så Rackbuddy stativerne passer perfekt dertil. Stativet jeg har, er i princippet et dobbelt Capone, dog uden fødder og fast monteret i væggen. Stativet hedder Belle Star, og er snart at finde på hjemmesiden. 

Jeg er virkelig glad for den løsningen med et åben og råt tøjstativ som Rackbuddy giver mig. Det bryder fint med rummet, og mit tøj bliver en del af indretningen. 

    

Har man som jeg sin garderobe hængene frit fremme, så synes jeg, at det er skønt og lækkert at have ens bøjler i samme farve. Her kan jeg kun anbefale bøjlerne fra Nomess Copenhagen i aluminium, som også kan købes på hjemmesiden. Mit tøj hænger også i farveorden. Ja, jeg har en smule OCD, når det kommer til orden og renlighed. For mig skaber det en vis ro ift. hvis det bare hang tilfældigt. Jeg har også et meget bedre overblik over mit tøj, hvad jeg har osv. På den måde får jeg brugt min garderobe meget mere, end hvis det lå i bunker i et skab. Yderligere bilder jeg mig selv ind, at jeg shopper mindre tøj, nu hvor jeg virkelig kan se hvor meget lækkert jeg egentlig har. Det er jo en temperament sag om at holde orden. Jeg indrømmer blankt, at det ikke altid hænger lige pænt, men for det meste gør det. Da jeg allerede har hængt det i farveorden, så går det nok at bøjlerne ikke lige er rettet helt af, som i en butik. Der skal være plads til det tilfældige og personlige i hjemmet.

 

Bøjlerne fra Nomess Copenhagen gør virkelig et godt stykke arbejde for min orden. De er utrolig smukke og elegante i deres formsprog. Det ville også være frækt at blande 2 farver bøjler ud af de 5 man kan købe dem i. Jeg selv har dem i copper og S -Krogene har jeg i sorte til mine tasker. 

 

Nomess CPH bøjlerne samt S-krogen kan købes på shoppen

 

Generelt er alle tøjstativer i sortimentet i bestemte standard mål. Men hos Rackbuddy elsker vi at hjælpe vores kunder det ekstra. Så send gerne dine ønsker og vi hjælper dig med at finde den optimale løsning dertil - info@rackbuddy.dk 

 

// Nynne, Indretningskonsulent & stylist – Rackbuddy