Inspiration i New York

RSS

New york skyline

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi henter en stor del af vores inspiration til vores tøjstativer fra New York. Vi er helt vilde med det industrielle udtryk, som byen har. Mange butikker og lejligheder er indrettet med rå murstensvægge, gamle rustne vandrør og synlige jernsveller krydret med gamle trægulve, som giver en helt unik retrostemning på en moderne måde.

Vi har i øjeblikket en masse nye ting i støbeskeen hos Rackbuddy, og vi vil indenfor de næste måneder udvide vores sortiment med en masse nye spændende produkter.

Derfor var det perfekt at kunne kombinere en miniferie med en inspirations tur til New York City, for at samle lidt ideer til vores nye kollektion.

Inspiration finder man over alt i New York. Det kan være gadekunst, gamle brændtrapper eller en tur med metroen i New Yorks undergrund.

Stiger man ombord på Brooklyn expressen "The L train" er første stop på den anden side af vandet, en lille bydel som hedder Williamsburg. Her befinder man sig på en af de i øjeblikket mest hotte steder i New York. Gaderne summer af liv og spændende mennesker, mens små Cafe'er og bryghuse skyder op over alt.

Williamsburg er også kendt for deres Søndagsmarkeder, hvor alle former for gamle antikviteter kan handles - Krammere og kunstnere udstiller deres håndværk i de forskellige boder, og her kan virkelig gøres nogle gode fund.

Herunder kan du se en masse billeder fra turen og måske selv blive inspireret :)

Se vores stativer her http://www.rackbuddy.dk/collections/stativer

 

Har du været et sted i New York, som inspirerede dig eller kan du anbefale os noget til næste gang vi tager afsted?

Del din oplevelse med os i kommentarfeltet herunder. 

Forrige Næste

Kommentarer 4
 • Henrik
  Henrik

  Fede billede – I rammer virkeligt hovedet på sømmet med jeres stativer – specielt de billede i har af Bonnie tøjstativet: http://www.rackbuddy.dk/collections/stativer/products/rackbuddy-bonnie

 • Nanna
  Nanna

  Rigtigt flotte billeder.

  Jeg vil helt klart anbefale et lille tacosted i SOHO, som hedder Tacombi.

  Tacombi ligger i en lille hyggelig alley på 267 Elizabeth St. hvor de servere taco’s og lækre smoothies ud af et gammel folkevogns rugbrød.

  Det er rigtigt hyggeligt og det vrimler ikke med turister.

  Nanna

 • Kasper
  Kasper

  Jeg bor PT. i New York og kan sagtens nikke genkendende til de fede billeder ! – som regel når jeg går ud er det i meat packing districtet eller chelsea.

  En opskrift på en god aften kunne være aftensmad i Soho(lower manhattan) på en lille hyggelig restaurent som hedder La Esquina – Vil anbefale at bestille bord da restaurenten ligger under jorden og i princippet er “hemmelig” – du kan finde alle oplysningerne her http://www.esquinanyc.com/ – udefra ligner det ikke til at være noget specielt, men så går du igennem døren hvor der står employees only, ned af trapperne, igennem køkkenet og lander i en fed fed Bar hvor de er meget glade for at lave dig en lækker Margarita

  Efter en lækker middag ville jeg rette næsen mod Chelsea området – nærmere sagt 27th street og mellem 11th og 10th ave – til et interaktivt teaterstykke som hedder Sleep No More – showet koster 100$ men er alle pengene værd – du skal gå ind til teaterstykket med åbent sind og være klar på alt !!

  Hvis jeg blev spurgt om EN ting man SKULLE se i New York, så var det dette teater stykke – Efter stykket var jeg meget skeptisk og syntes egenligt at det var det mærkeligste jeg længe har oplevet – men et par dage efter blev det federe og federe – Noget jeg vil snakke om i rigtigt mange år i fremtiden, med de mennesker jeg var derinde med

  Vi sluttede vores aften på the Standards roof top bar til nogle lækre drinks og en FREMRAGENDE udsigt :)

  #Rackbuddy – jeg er pjattet med jeres stativer !!!

  / Kasper

 • Tine
  Tine

  Jeg var en tur i New York i starten af sommeren og fik anbefalet at gå en tur på “The New York high line”. Det er en gammel forladt jernbane rute, ombygget til en public park som starter i Meat packing distriktet og løber helt op til 34ende gade.

  En god lang vandre tur, hvor man ser New Yorks fra en helt anden side.

  En rigtig god oplevelse og yderst anbefalelsesværdig.

  Hilsen Tine

Skriv en kommentar
Dit navn:*
Din email adresse:*
Besked: *
* Krævet felt