The Silo - Privat hjem i Nordhavn

Eksklusiv bolig i Nordhavn

Den seneste tid er der blevet opført eksklusive lejligheder i Nordhavn i København. Disse lejligheder er blevet bygget i gamle siloer og de arkitektoniske former er blændende og passer perfekt ind i kulissen i det nye Nordhavnsområde.

I en af de vidunderlige lejligheder med 8 meter til loftet er der walk-in-closets med specialdesignede løsninger i vores sorte rør. Med åben indgang fra soveværelserne til walk-in-closet har man altid kig til garderoberne, som derfor krævede en stilfuld og enkel løsning, der hjælper med at holde overblik og orden.

Da der både skal være plads til tøj, sko og tasker designede vi rummene med både reoler og bøjlestænger. Det blev til væghængte reoler med sort mdf for at gøre udtrykket mere stilrent og elegant. For også at give rummet noget lethed, når det fyldes med tøj, er reolerne monteret på væggene. Til at hænge jakker, kjoler og skjorter har vi lavet væg-til-væg løsninger. 

 

walk in closet i lejlighed i Nordhavn - rørløsninger fra RackBuddy

garderobestativ i walk-in-closet fra RackBuddy

walk-in-closet i The Silo - eksklusiv bolig indretning - Nordhavn

walk in løsning i eksklusiv lejlighed i nordhavn - rackbuddy garderobeløsning

Råt mod råt

Materialet og udtrykket af vores produkter går hånd i hånd med den rå og industrielle lejlighed, der har betonvægge og 8 meter til loft. Og udover walk-in løsningerne til de tre soveværelser har vi leveret en RackBuddy Bonnie uden krog, som spiller godt sammen de øvrige materialer og den ekslusive stil i lejligheden. 

 

Betonvæg og industriel indretning i lejlighed i Nordhavn - RackBuddy

The Silo - Bonnie tøjstativ fra RackBuddy i eksklusiv lejlighed i København

Bonnie tøjstativ i ekslusiv lejlighed i The Silo i Nordhavn