Nynne's Dagbog

Skræddersy dit soveværelse med en walk-in garderobe!

Bloggeren Nynne, fra Nynne's dagbog, har for nyligt fået sin lejlighed på Frederiksberg renoveret. I samarbejde med Nynne har vi hjulpet hende med at skabe sin helt egen personlige walk-in garderobe.

Nynne havde et ønske om at få et personligt og stilfuldt soveværelse med plads til både seng og garderobe. Samtidig havde hun et ønske om så meget gulvplads som overhovedet muligt, så hun ikke skulle kante sig rundt om sengen, hver gang hun skulle til og fra sin garderobe. Derfor var et stort klædeskab fra IKEA et no-go!

Vi har hjulpet Nynne med at designe en skræddersyet walk-in garderobe med plads til  kjoler, jakker, sko og ikke mindst tilbehør. Den skræddersyede walk-in garderobe er fra vores nye the walk-in collection, som er modulopbygget og består af skohylder, der kan justeres i højden. Derudover består den af bøjlestænger i forskellige længder, så der kan hænge alt fra lange kjoler og frakker til bluser og bukser. Nynne har desuden valgt at få en bred hylde øverst, for at få mest mulig opbevaringsplads. RackBuddy the walk-in collection, er lavet af træ og vandrør. 

Med denne løsning er Nynne's soveværelse blevet stilfuldt og personligt og skræddersyet lige efter hendes ønsker og behov. Se nedenfor hvor fint det er blevet!!

Kunne du også godt tænke dig at få en personlig og cool walk-in garderobeløsning, så skriv endelig til os - info@rackbuddy.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe og indrette din drømmegarderobe!

Tjek Nynne's dagbog ud og følg løbende med i hendes mange spændende lejlighedsprojekter. 

Skræddersyet walk-in garderobe - Nynnes dagbog

Walk-in garderobe - Nynnes dagbog & Rackbuddy
Walk-in garderobe - hylder. Nynnes dagbog & Rackbuddy

Walk-in garderobe - træhylder og jernrør. Nynne & Rackbuddy