Kom med på virtuel tour hos vores RackBuddy Design Lab

Efter at have været lukket ned i over to måneder glæder vi os til, at vi fra på mandag d. 1. Marts, igen kan byde jer velkommen i vores Design Lab på Frederiksberg sam vores showroom og butik i Esbjerg.

I September 2020 slog vi dørene op for vores Design Lab i hjertet af Frederiksberg, efter flere måneder med omfattende renovering. Vores Design Lab fungerer som showroom og butik i et stort inspirations univers. Det repræsenterer den rejse som vi har været på og understreger den status, som etableret design brand, som RackBuddy i dag har.

Efter den helt store make-over, illustrerer vores Design Lab vores univers og DNA, så det er svært ikke, at blive lidt inspireret til de næste projekter i hjemmet.

Du kan se de fulde make-over her:

Frederiksberg Showroom RackBuddy
Pernille Arlien-Søborg Henriksen fra Co.Designstudio i København, der har specialiseret sig i konceptudvikling og indretning af restauranter, hoteller og detailhandel, fik til opgave at udarbejde den visuelle identitet til vores Design Lab. Med en kompromisløs tilgang til design og hendes passion for at udvikle rum, der inspirerer, fangede hun universet og RackBuddys DNA, som vores kunder kender os for.
RackBuddy Frederiksberg Showroom - Light

Vi byder vores kunder velkommen på en stor inspirationsunivers af muligheder, hvor kun din fantasi sætter grænserne. Vi tilbyder vores hjælp og ekspertise til, at hjælpe dig i mål med dine ønsker - ikke kun til din garderobe, men til dit hjem.
Gennem dialog med vores kunder omsætter vi deres ideer, behov og drømme til den ideelle løsning. 

Med vores reservationssystem kan du booke din egen RackBuddy design konsulent, der hjælper dig med, at gøre dine drømme til virkelighed. 
Vi tilbyder en konsultation, der udelukkende handler om dine ønsker og hjælper dig med, at se de mange muligheder, der følger med RackBuddy.

Hvert projekt er unikt, og vi går altid helhjertet ind i hvert enkelt projekt. Vi hjælper dig med, at vælge materialer, der matcher din indretning og stil, der bringer din vision til live.

Book din konsultation i dag igennem vores bookingsystem her

Hvis du ikke har mulighed for, at besøge vores showrooms, er du velkommen til, at kontakte kundeservice på info@rackbuddy.dk eller på telefon: 33 220 240

Vores kundeservice står klar alle hverdag fra 09:00 - 15:00

Hvis du ikke har mulighed for, at opleve showroomet på Frederiksberg, kan du tage vores virtuelle tour her.

RackBuddy Showroom at Frederiksberg - Wardrobe

RackBuddy Showroom at Frederiksberg - Front

 

RackBuddy Frederiksberg store front