Marathon Sport

Med rå vandrør og hylder i træ kan du hurtigt og nemt indrette din butik og samtidig skille dig ud fra mængden!

Marathon Sport er kendt for at have et kæmpe udvalg af alt indenfor løbeudstyr. Hos Marathon Sport på Østerbro og Vesterbro finder du ikke alene alt det du drømmer om, når du vil udleve din passion for løb, du finder også to strømlinede butikker indrettet med flere af RackBuddy's tøjstativer og hylder.

Jacob Ibing, butiksindehaver af de to butikker, ville gerne skabe to butikker, der skilte sig ud fra mængden og dermed gå i en anden retning end hvordan traditionelle sportsbutikker typisk indretter sig.

I den forbindelse gjorde Jacob Ibing sig nogle tanker om hvad han godt kunne tænke sig og i bestræbelserne på at finde noget cool og anderledes butiksinventar, som samtidig skulle være funktionelt og holdbart, faldt Jacob Ibing over RackBuddy's produkter. Jacob Ibing gik straks i gang med at måle butikkerne op og stille og roligt begyndte han at designe butikken med udgangspunkt i RackBuddy's tøjstativer og hylder. 

Jacob Ibing valgte overvejende at indrette de to butikker med vores fastmonterede RackBuddy Joey tøjstativ til væg. De kræver ikke meget plads og samtidig giver de rig mulighed for gulvplads. Derudover er butikkerne blevet indrettet med RackBuddy John hylder, som er velegenet til b.la. udstilling af sko, tasker og kasketter. Endelig er der også stribevis af vores standard RackBuddy pin fronthæng at finde i butikkerne, som er ideelle, hvis man ønsker at udnytte pladsen mest mulig.

De to sportsbutikker er udelukkende indrettet med RackBuddy's produkter i standardmål, og det har derfor ikke været nødvendigt at få noget som helst skræddersyet. Med andre ord, Jacob Ibing har nemt kunne gå ind og bestille de ønskede produkter direkte fra vores hjemmeside og få dem leveret i løbet af en uge. 

Står du overfor at skulle indrette en butik og vil du, ligesom Jacob Ibing, også gerne gøre det så nemt som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten, så tjek endelig vores hjemmeside og bliv inspireret. 

Se indretningen af Marathon Sport nedenfor og læg vejen forbi, når du alligevel er ude at løbe langs søerne:

Marathon Sport Østerbro
Østerbrogade 19
2100 København Ø

Marathon Sport Vesterbro
Åboulevard 1
1635 København V

 Butiksindretning - Marathon Sport & RackbuddyButiksindretning på standardmål - RackbuddyIndretning af butik - Marathon Sport & RackBuddyButiksindretning med træhylder - RackBuddy