Makeover med RackBuddy Elements Collection & frisør Klippestuen One

Giv din salon eller butik den makeover, den fortjener med vores Elements Collection!

Vi vil gerne vise dig, hvordan du med ganske få trin kan give din indretning en stor forvandling med RackBuddy Elements Collection

Sammen med Klippestuen One og CMS Malerservice besluttede vi at give Klippestuens frisørsalon en makeover! Det var vigtigt, at salonens hårprodukter blev præsenteret på allerbedste vis og virkelig kom til deres ret. Derfor besluttede vi os for at kassere salonens gamle reolsystem og, i løbet af bare én dag, installere en ny og opgraderet løsning i stedet – og vi tilføjede endda frisk maling på bagvæggen med hjælp fra Christian fra CMS Malerservice.

Til den sidste væg brugte vi en kombination af jernskinner og træhylder i mørk fyr i forskellige længder, alt sammen fra Elements Collection. Vi besluttede at mixe flere forskellige bredder for at skabe et alsidigt design og et mere interessant visuelt udtryk. Resultatet? Salonens produkter fremstår langt lækrere og udgør et blikfang i salonen. 

Ved behov kan hyldernes placering ændres på få minutter for give reolsystemet et helt nyt udtryk og andre funktionsmuligheder - takket være vores superfleksible åbne klædeskabssystem fra RackBuddy Elements Collection.

Se her, hvordan du nemt kan lave et selv:

Her er før- og efterbilleder - og forskellen er slående! Vi håber, du er lige så imponerede, som vi er!

Før:

Efter:

Spartelmalingen i betonlook fra Detale CPH (tidligere KABE CPH) kan købes via webshoppen her

Hvad synes du om resultatet? Går du også og overvejer at bygge et modulbaseret reolsystem i din salon eller butik, så hold dig ikke tilbage med at sende os en besked på info@rackbuddy.dk.