Klippesmeden

Få ægte New Yorker stil med rå vandrør og hylder i træ!

Tager du til Tarp lidt udenfor Esbjerg finder du en af de mest rå, cool og anderledes frisør- og barbersaloner, som iRackb den grad skiller sig ud fra mængden! Klippesmeden er navnet på salonen, som for nylig er blevet totalrenoveret  i den  gamle New Yorker stil. Og RackBuddy har stået bag det meste af indretningen! 

Skræddersyede reolsystemer til udstilling af produkter
Klippesmeden er blevet indrettet med flere skræddersyede reolsystemer fra RackBuddy i 
rå vandrør og træhylder, hvor salonen har sit udvalg af forskellige hårdprodukter udstillet. Klippesmeden har produkterne stående i farveorden, hvilket giver et indbydende og overskueligt indtryk af produkterne.

Klippesmeden - Rackbuddy skræddersyet reol

Klippesmeden - Rackbuddy skræddersyet reol

Praktiske træhylder
Under spejlene har Klippesmeden konsekvent valgt lange RackBuddy John hylder i sortbejdset fyr og sorte beslag i vandrør, hvor kunden kan stille sin kaffe eller have sin mobiltelefon eller en stak magasiner liggende. Rundt omkring i salonen er der desuden valgt RackBuddy hatte/sko hylder med sølvfarvede beslag til at placere hårprodukter. 

Klippesmeden Tarp - Rackbuddy John

Klippesmeden - Rackbuddy John hylde

Klippesmeden - Rackbuddy hylde

Stativer i lofterne til dekoration
I lofterne er der flere steder monteret RackBuddy Joey stativer, som dekorativt er blevet stylet med hængende lamper, men også planter i fine urtepotteskjulere hænger ned fra stativerne. Dette tilfører på en og samme gang hygge og kant. 

Klippesmeden - RackBuddy Joey til loft

Klippesmeden - RackBuddy Joey til planter

Bæredygtig disk
Den cool disk er beklædt med bæredygtige træpaneller fra WoodUpp, som passer perfekt ind til salonens øvrige gennemførte stil med bl.a. vægge og loft lavet af gamle træplanker og rå mursten. 

Klippesmeden - RackBuddy & WoodUpp

Glasvæg som rumdeler
Med henblik på at opdele salonen i to rum - et til selve klipning, farve og barbering -  og et til hårvask, har Klippesmeden fået sat en rå og elegant glasvæg op fra GlassMate. Ikke alene tilfører glasvæggen et cool og rustiskt look, glasvæggen forener også de to rum på smukkeste vis. Endelig har glasvæggen den fordel, at den ikke stjæler lys fra nogle af rummene.

Med andre ord er det en cool, anderledes og særdeles strømlinet frisør- og barbersalon i bedste New-Yorker stil, som du finder, når du entréer Klippesmeden i Tarp! Og det er måske også en af grundene til, at den netop er blevet nomineret til 'Byens bedste' 19' i Esbjerg i kategorien 'Frisør'. Hvis du er enig med nomineringen, så giv salonen din stemme her

Læg vejen forbi Klippesmeden, hvis du alligevel er i Tarp og trænger til at blive barberet eller klippet!

Klippesmeden 
Tarp Byvej 56
6715 Esbjerg