STOC Kolding - tøjbutik

I Koldingstorcenter som også er Jyllands største shoppingcenter – ligger der den nyåbnede herretøjs forretning ved navn STOC. STOC er en ny konceptforretning som vi er stolte af at præsenterer. Vi har nemlig leveret alt fra designet/looket af butikken, al montagen, det håndværksmæssige, de små men vigtige detaljer som decor og ikke mindst belysningen. Med andre ord, har vores kompetente team lavet en rigtig fed butik fra start til slut.

Jeppe Støckler som er ejeren af STOC og 4 andre herretøjsbutikker, samt wepshoppen www.stoc.dk/ Kontaktede os og fortalte om sine drømme og ambitioner med sit nye koncept. Det var vigtigt for ham at butikken blev noget helt andet end den nuværende, den skulle løftes op på et højere niveau. Han havde gjort sig mange forskellige tanker og ideér samt forestillinger om hans nye konceptbutik STOC. En mand der ved hvad han vil have, og går ikke på kompromis med det næst bedste.  Det har derfor også været en spændende opgave at løse for ham.

Vi startede med at lave en grundig analyse af hans nuværende butik og af selve placeringen i centeret – hvad fungerede og hvad der ikke fungerede. Den gamle butik rummede mange varer fra gulv til loft. Det skulle den nye på sin vis også, men med en mere moderne indgangsvinkel. Derfor har vi arbejdet meget med at få alle rummets elementer til at fungere sammen. Dvs. valg af vægs farve, belysningen af loftet, gulvets overflade, butiksinventaret og ikke mindst facaden. Lige netop butiksfacaden er vigtig, når man laver butikker og især i et center. Hvor det handler om at differencere sig og skabe synlighed med de m2. man får til rådighed. Der er blevet arbejdet tæt sammen og vi har dagligt været i dialog med både ham og vores leverandører – for at opnå den optimale løsning.

Kunderne skulle gerne med den nye butik, straks få en bedre fornemmelse af hele butikkens indtryk og image. Da det nye butiksinventar i højgrad er med til at sætte varerne i fokus, og der skabes en større købelyst, da kunden gerne vil identificeres sig med konceptet og butikkens visuelle udtryk. Vi har fundet cool industri lamper, store lysbogstaver, gamle valg- og filmkasser fra sydeuropa og lavet custommade butiksinventar. Med andre ord vi har skabt et unikt univers - i tæt dialog med den unge Hr. Støckler – hvis drømme og forventninger er store til det nye butikskoncept, STOC. Men det med god grund, da han har formået med sine allerede nuværende butikker, at skabe en god solid forretning med mange loyale kunder som får en høj kundeservice af hans dygtige ansatte i butikkerne.

Går du selv og overvejer at få re-designet eller står og skal til og åbne en butik, restaurant, cafe, showroom eller have lavet dit eget hjem lækkert. Så kontakt os og få besøg af vores dygtige indretningskonsulent og få et uforpligtende tilbud.