Butiksinventar til Skandinaviens største Basketball & NBA Shop – Hoopz.dk

I starten af Frederiksbergs på H.C Øresteds Vej har Skandinaviens største Online basketball & NBA Shop – Hoopz.dk, åbnet deres første fysiske butik. Her finder du alt hvad hjertet kan beriges med, hvis du er vild med basket.

Vi er glade og stolte over, at kunne hjælpe teamet bag Hoopz med interiør til deres første fysiske butik. Butiksinventaret er skræddersyet efter deres ønsker og behov, ned i mindste detalje. Så pladsen i butikken er udnyttet maksimalt til deres mange produkter. Vi har leveret alt i borde, bænke, skamler, gulv - vægstativer samt generelle tøjstativer. Særligt er vi helt begejstret for skovægen, som virkelig gør noget unikt for rummet. De mange cool baksetball sko bliver præsenteret optimalt - råt og enkelt, med skoene i fokus. 

Manden bag Hoopz.dk - Michael Kokholm er selv aktiv basketball spiller, og ved hvad han snakker om. Når du kommer ind i butikken kan du med det samme mærke en stor passion for sporten. Hoopz er ikke kun en butik med cool sneaks og andet fedt basket gear, det er også et sted hvor du kan stikke hoved ind og blive opdateret om det nyeste info om transfermarkedet, samt indblik i de nyeste trend inden for sko, sneakers og generelt udstyr.

Kig forbi butikken og bliv opgraderet, det er en oplevelse værd.

Hils og sig hej fra os.