Make-over med Rikke Gøransson

RackBuddy Make-over - Rikke Gøransson 

Vi har været på besøg hos Tv-vært Rikke Gøransson og model Tommy Lee Winkworth i forbindelse med vores seneste make-over projekt. Parret er for nylig flyttet sammen i en lejlighed i København. 
Efter indflytning indså parret hurtigt, at pladsen er den største udfordring. 

Parret ønskede at udnytte pladsen i lejligheden bedst muligt, og den valgte løsning tager udgangspunkt i netop optimering af plads. I samarbejde med parret har vi fundet en god løsning til netop den udfordring og vi er spændte på, at dele resultatet med jer.

Rikke og Tommy Lee var mere end tilfredse med resultatet. Hvis du er interesseret i at se processen, så se videoen som vi skød gennem hele dagen.   

OM LØSNINGEN

Rikke og Tommy Lee bor i en tre-værelses lejlighed i København. Parrets garderobe er placeret i soveværelset. Før vi organiserede det hele, var alt tøjet opbevaret i flyttekasser, IKEA-poser og på et ældre tøjstativ fra Silvan og et stålreol fra IKEA. Efter opmåling af de to vægge, fik vi sammen designet en smart opbevaringsløsning, der optimerer pladsen i lejligheden.

Rikke G - Rackbuddy

En skræddersyet walk-in wardrobe, der strækker sig over to vægge, er blevet designet og monteret i parrets soveværelse. Den skræddersyede garderobe er monteret til væggen. Parret ønskede at gemme deres undertøj, strømper og T-shirts væk, og har derfor suppleret walk-in garderoben med to hvide kommoder fra IKEA, som de har stillet lige nedenunder walk-in garderoben.

Rikke Görransan - Rackbuddy

Den valgte løsning tager udgangspunkt i vores Silver collection med det vægmonterede stativ, Bob Steele med en custom-made sidekrog. Bob Steele er stativet der udnytter pladsen med sin højde på 210 cm. Derudover optager stativet ikke meget gulvplads.

 

Rikke Görranssaon - Rackbuddy

For at optimere pladsbrugen er det valgt, at lave en skræddersyet løsning rundt om døren, som også giver mulighed for, at kunne agere rumdeler.

Rackbuddy - Rikke Görransan - walk-in collection

Rikke og Tommy Lee har valgt, at tilsætte sortbejdsede hylder i fyr som kontrast til de sølvfarvede stativer. De viste hylder er vores hatte/sko hylder, som har mange anvendelses muligheder. Her har parret valgt, at bruge hylderne til, at fremvise deres pyntesager og accessories.   

Inspireret af parrets løsning?  

RackBuddy // Bob Steele stativ

RackBuddy // Træhylde med sølvbeslag

RackBuddy // John træhylde

Har du brug for hjælp til at ombygge din walk-in garderobe? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@rackbuddy.dk.