RackBuddy X Lovestick

Vi elsker altid at opdage nye måder at bruge RackBuddy-løsninger på, og derfor var vi begejstrede, da Mark Falgren aka Lovestick, der er tre gange Grammy-nomineret, inviterede os ind i sit univers.

Mark Falgren er trommeslager i det danske band Lukas Graham, der blev dannet i 2011. Bandet, der startede med at udgive hjemmelavede videoer på YouTube, fik international opmærksomhed med sange som "7 Years", "Love Someone" og "Mama Said". Udover at være en enestående trommeslager er han også en fantastisk DJ, der ved, hvordan man virkelig får gang i en fest.

Under pandemien fik vi lokket Lovestick til, at være en del af et sjovt projekt med RackBuddy for at udtrykke sin kreativitet og dele, hvordan han bedst kan li' at bruge sin opbevaringsløsning fra RackBuddy.
Mark har banket på køkkenredskaber siden han var 5 år gammel, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at han arbejdede på nogle nye numre, mens han sad fast derhjemme under lockdown. Hvis du vil opleve, hvordan trommeslageren slap spændinger og udvidede sit sind og sit rum, så tjek videoen nedenfor. Vi håber, at du nyder den lige så meget som vi gør!


Er du nysgerrig efter at se mere? Scroll ned for at se hele videoen og nogle eksklusive billeder fra bag kulisserne.


RackBuddy blev inviteret til et tophemmeligt sted, hvor bandet plejer at øve.
Lovestick forbereder sig på, at træde i karakter for at få åbningsscenen i videoen til at fungere. 

Lovestick har under pandemien leget rundt i sit eget musikstudie. 

Få looket
Ikke alle opbevaringsløsninger behøver at være kedelige! Du kan gøre som Lovestick og udvide din plads med en RackBuddy-løsning for at pifte dit hjem op. Walk-in'en i videoen er en skræddersyet reol lavet af mørke vandrør kombineret med mørke fyrretræshylder. Lad dig inspirere og design dit eget tøjstativ her, du kan også kontakte os på info@rackbuddy.com