Emili Sindlevs drømme-skoskab

Hos RackBuddy er vi altid på udkig efter spændende samarbejder, der giver os mulighed for at slippe kreativiteten løs og designe løsninger, der ikke kun ser fantastiske ud, men også tjener et praktisk formål. Vores seneste partnerskab med den danske stylist og content creator Emili Sindlev er ingen undtagelse. Emili, der er kendt for sin upåklagelige sans for mode og iøjnefaldende stil, har betroet os at optimere hendes plads og skabe en cool opbevaringsløsning til hendes fantastiske samling af sko og tasker. Ligesom vi gjorde med kæresten Mads Emil Møllers sneakersamling, har vi skræddersyet en unik løsning til at holde orden på hendes modeskatte.

Emili Sindlev: Et stilikon

Før vi dykker ned i detaljerne om vores samarbejde, så lad os tale lidt om Emili Sindlev. Emili har fået en massiv følgerskare på de sociale medier takket være sine modige og udsøgte modevalg. Hendes stil er en blanding af high-end luksus og streetwear, og hendes unikke tilgang til mode har gjort hende til en inspirationskilde for utallige mennesker verden over.

 

 

Optimering af Emili's plads

Emili stødte på en velkendt udfordring, som deles af mange modeentusiaster: behovet for at finde tilstrækkelig opbevaringsplads til hendes store samling af sko og tasker. Det var her, RackBuddy trådte til. Ligesom vi gjorde med Mads Emils sneakersamling (du kan læse om det her), arbejdede vi tæt sammen med Emili om at designe en opbevaringsløsning, der var skræddersyet til netop hendes behov.

 

Vi designede en skovæg, der ville gøre selv Carrie Bradshaw misundelig. Inspireret af hendes livlige stil, kombinerede vi sølvrør med smukke lyse fyrretræshylder og gav Emili det perfekte lærred til at fremvise sin farverige sko- og taskesamling.
Vil du gerne genskabe Emilis garderobe i dit eget hjem? Her er hvad du skal burge:
Hold øje med flere opdateringer om vores spændende samarbejder og designløsninger. Hvis du allerede nu er klar til at forvandle dit rum med skræddersyede opbevaringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os!