NEW IN // Rustikke borde af genbrugstræ fra One Funky Furniture

Efter flere måneder på tegnebrættet kan vi med stor begejstring løfte sløret for et nyt og spændende samarbejde med Kasper Boye og One Funky Furniture.

Vi er gået under samme tag i vores showroom på Frederiksberg Allé 8, og er nu klar til at vise jer en ny serie rustikke træborde i genbrugstræ, som vi siden starten af juni i fællesskab, har arbejdet imod. Sortimentet er dermed blevet større og du har mulighed for selv at sammensætte et de flotte bordplader i genbrugstræ med et sæt af vores bordben - helt som du ønsker det. 

One Funky Furniture med Kasper Boye i spidsen har siden 2014 designet og produceret møbler, glasvægge og anden boligrenovering speciallavet til de hjem, hvor det skal være i. Mange af hans møbler laves af genbrugstræ, hvilket netop giver det flotte rå og rustikke look, som er en af tidens store tendenser indenfor boligindretning. 

Rustikt bord af genbrugstræ - Cross
Rundt "Cross" bord i med sorte egetræsben, fra 7.700kr. 


Vælg selv plankemønster og bordben
De unikke træborde fås i flere udgaver og er sat sammen af nøje udvalgte genbrugsplanker for at give dem det rette rå udtryk. Vælg for eksempel en Arrow bordplade, hvor sammensætningen af plankerne danner en række pile fra bordende til bordende eller Fishbone modellen, som har et smukt sildebensmønster. Ønsker du plankerne diagonalt, er det også en mulighed. Genbrugsplankerne er monteret på birkefinér, og skåret med en 45 graders hældning, der giver bordene en blød og lækker kant. 

Bord af genbrugstræ med firkantet bordben
"
Arrow" bordplade med firkantet bordben, fra 10.300kr.

Rundt bord - One funky furniture
Diagonalt mønster på "Round", fra 6.000kr. 

Udover at du kan vælge mellem mønsteret på plankerne, er det også op til dig, hvilke bordben eller bordstel dit træbord skal have. Vi har flere forskellige muligheder - vælg for eksempel egetræsbordben for et lettere udtryk eller fuldfør et tungere og robust look med en af vores firkantede bordben.

Standardmål eller specialløsning
Når man er på udkig efter et bord, er en essentiel ting selvfølgelig også størrelsen. Skal der kunne sidde 4, 6 eller 8 personer ved bordet eller måske mere eller mindre? For at gøre det nemt for dig har vi lavet nogle standardmål, som du kan gå ud fra afhængig af, hvor mange stole, der skal være plads til. Se standardmål.
Har du derimod et ønske om et specielt mål, så kan vi også sagtens lave en specialløsning til dig. 

Bord af genbrugstræ - One Funky Furniture
"Arrow" bordplade med sorte egetræsben, fra 9.200kr.

Du kan til enhver tid kontakte os på mail info@rackbuddy.dk eller komme forbi showroomet på Frederiksberg Allé for at se eksempler på bordene og få en snak med os.